Gulcingezer Belizmoms canim bnim cok sagol ins bnde hayirlisiyla saglikli olan bir gebelik nasip olsun diye dua ediyorum🙏🏻
Gulcingezer Alya_annesi61 vaktinde gelir ins aceleci olmasin aman amsn 🙏🏻 İns saglikla kucagina alirsin canim
NurBanu95 Gulcingezer evet benim adet dışı kanamam olmuştu o ay o yğzden regl tarihim düzenim hep değişmişti başkada hiç belirtim olmadı 9 aynboyunca
Gulcingezer hepoyleolurzaten vala kuzum bnde ne zaman hamile kalirim tekrar bilemiyorm ama icimde guzel seyler var ins nasip olur paylasirim yine burda 🥰🙏🏻🙏🏻
Gulcingezer Tugceuzun evet gogus agrisi cok oluyor bnim ilk gebeligmde oyle anlamistm baska hic belirtim olmamisti
Gulcingezer BerayAzra beklemedigin anda gelen mucize daha kiymetli oluyor galiba 🙏🏻 Saglikla dogaun ins bulanti zor olur mutlaka
BerayAzra Gulcingezer iki mucizemde benim için canımdan kıymetliler💕 🤰🏻 çok şükür nasip oldu🥰 Allah isteyen herkese istediği zaman nasip etsin😊
ftmnr_drgt Gulcingezer inşallah canım hepimiz sağlıklı olalım sağlıkla alalım kucaklarımıza ❤ cok uzuldum canım , rabbim guzel gonlune gore versin inşallah güzel bir mucize olsun bir bebeğiniz olsun Rabbim ömrüne omur katsın 🙏🧿
Gulcingezer ftmnr_drgt amin amin canim bnimmguzel dileklerin icin cok tesekkur ederm Allah isteyen gerkese tez vakitte verir ins guzel haberler aliriz 🙏🏻🥰♥️
elif_4804 Gulcingezer kasık ağrısı ve aşırı uyku isteği bende ki ilk belirtilerdi . 3 ncü gebeliğim 3ünde de böyle oldu özellikle uyuma isteği yorgunluk halsizlik
Gulcingezer elif_4804 demekki sureklilik hakimdi sizde belirtilerden hemen anlamissinizdr her gebelik fatkli olunca bazen kestiremiyor insan 🙈🙈🥰
Aiteh Gulcingezer Gulmom Ebrk Gulcingezer Zeyzeyu19 Duyguiremu Hmdnr Hase_nan 1anne2nefes Bebetonunannesii Dilay_lay Gulcingezer Esmaa1453 Gulmom OOzge25 poyraz_5652_ Ozlem2206 slnacar Durununannesi46 Gulcingezer Gulcingezer Gulcingezer MeyraRana Tugceuzun Edali87 ilydsrn Yasel10 Zuzuuss slnacar Elfkc okwestt Gokcemcelik Lenamiran UmutsuzPolyanna mekutlu12 Ezgii0 muallimehanimmom5 Nurrr- Belizmoms Hzn53 Zeynov Uyumsuzzz aslibiceer ipeknisa ilknurcuk16 Sevgisu06 Ipekbalyanak Rojin1993 Saadettasoren Saadettasoren Durununannesi46 Durununannesi46 Alya_annesi61 Eda_6 Anneolmayolu NurBanu95 hepoyleolurzaten Funda2735 Gulcingezer elif_4804 BerayAzra Burcubuket Sevilay_Demir 1melisa Annesininbalii Serapbingl Masalminik kelebekimm kelebekimm Esrahaliscelik Mom87897 Omay0707 Omay0707 Sevbebek Omay0707 Mrs_Sonmez Gulsah_89 Sellinn OOzge25 Liyuzamom Sametnida Yigits_mom Yasemincee FatmaUnal Durununannesi46 Sevgikaya1525 mom8327 Hzlkaya Kadereymn Seda88 kucukhobby-11 bebisinannesi16 gulsoo Duyguiremu Aslanoyku Kumsalsmom Suzannaz Dryng321 Soeman Kizlar selamun Aleykum kizlar konuyla Alakali degil Ama desteginize ihtiyacim var bebegim 5 aylik o yuzden disarida calisamadigim icin evde kendim tesettur kiyafetler dikicem insta uzerinde satmak icin ama malesef yukselemiyorum bu Azerbaycanli kardeşinizi izleyip destek olurmusunuz riza etsem? https://www.instagram.com/geyimhicab_butik/ cog postda paylasicam eger tekrar tekrar etiketlediklerimi etiketlersem Hakkinizi helal edin
Gulcingezer Nutellaaaa guzel dikkat etmissn demekki kasik agrisini tebrik ederm regl ile benzer ya 🙏🏻👍🏻
Gulcingezer Kumsalsmom cok iyi anliyorm bnde ilk hamileligmde hissettm biseyler karnimi falan tutardim istemsz pat diye sismisti goguslerm hemen anlamistim bu defa nasil olur anlatim bilemiyorum bkliyorum 🙏🏻🙏🏻
Kumsalsmom Gulcingezer rabbim hayırlısıyla gönlünüze göre sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah 😍😘
Gulcingezer Zuzuuss vala baya belirtileri yasamissn masallah hahaaa narkotik kopegi gbi kiz guldurdun bnin🥰 erken olmus koku hassasiyeti snde dmekki
Gulcingezer UmutsuzPolyanna benim de ilk hamileligmde yasadigm tek belirti buydu bariz hissediliyor geecekten
Gulcingezer mekutlu12 regl ile cok benzer gercekten kestiremiyo insan ama genel olarak hep kasik agrisi gogus agrisi hassasiyet koku seklinde ilerliye her anne birini yasiyo🥰