gamzosgamzos Kubrayusuf benim ilk bebeğim sezaryen ile dogdugu icin Rabbim nasip ederse bu bebistede sezaryen olacagım ortalama 10 gün once alırlar 😊 ama tabi yine denk gelme olasılığımız var her bebiş 40 haftayı beklemiyor 😀 saglıkla gelsinler inşaAllah 🙏❤
Serappp06 Kubrayusuf zaten şuan bebişi gördüm kalp atışlarını dinledim sıradaki heyecanım ve merakım cinsiyet, kesinlikle paylaşırım canım az kaldı inşallah sağlıklı olsun, çevremdeki herkes erkek bebeğin olucak diyolar bakalım hayırlısı
Kubrayusuf Serappp06 bende aynı şekilde kalp atışını dinledim doktor 1ay sonra gel dedi 12+5de gideceğim bakalım belki öğreniriz cinsiyetini 😍😍 ilk gebeliğiniz mi 🥰
Kubrayusuf Serappp06 bana da herkes kız olacak diyor ama ben erkek hissediyorum sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ❤️
Serappp06 Kubrayusuf bende inşallah öğreniriz ikimizde canım benim, evet bir yıllık evliyim, ilk gebeliğim, bende 12. Haftada gidicem ikili tarama için bakalım
Serappp06 Kubrayusuf kesinlikle başta sağlıklı olsunlarda ikimizin de ilk çocuğu olucak Allahın izniyle, kız da olur erkek de, benim erkek senin kız olursa dünür oluruz ajdhdhdhf😂😂
Mlkmrz Ceysii01 bende cokk istiyorum da rabbim hayırlısıyla bna da nasip etsin merak ettim sağlıkla gelsin sizinkilere🥰🥰
caganin_annesi 11+0 olduk bugün. Bende de hiçbir şey yokk hamile olduğumu unutuyorum cidden. Ayrıca da 3 kilo verdim ama bulantım da yok kendiliğinden gitti. Tam 12 haftalıkken de doktora gideceğiz belki cinsiyeti belli olur 💕
Emineikiz caganin_annesi ben fetal dna yaptrdm hata yapmslar birinin tek cinsiyeti belli oldu erkek 🙈🤗 haftaya digerinin cinsiyetini öğrencez 😊