ozdenarda Berlin-4570 tam tahmin asla olmaz dedi benm doktorum daha cok cok kucuk 17 de belki dedi benm 100 de 100 yuz olmasi icin dogum olmasi gerek dedi
DilekVolkan ozdenarda aynen benim doktorum da öyle dedi kesin bir şey diyemem dedi sadece tahminde bulunuyorlar yanıltabilir de dedi bebiş 😊😉
Sinemtarak Bende perşembe günü yani 15 haftalıkken öğrendim oğlum olacağını 👶🏻 doktorum çok emin konuştu bizde gördük oğlumuzun pipisini 😍 Rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin kızlar 🤗❣
Zeze03 ozdenarda gelişimi bir hafta önden gidiyor aynen erken dedi 11 Ocak’ta gidicem bida o zmn belli olur artık
ZeynoBati ozdenarda Çok Svindim herşeyimiz benziyor maşallah 😍 Kızımız geliyor şimdilik değişmezse tabi Doğum zamanlarımız da ayni Dönemde muhtemelen siz hangi ildesiniz ?
ozdenarda ZeynoBati bana asla kesin diyemem dedi canm iste bakti kiza benziyo gibi dedi 17. haftayi beklicz sanirim kesin olmasi icin🤗🤗
ZeynoBati ozdenarda Ben üniversiteyi osmangazide okudum Eskişehir'de şuan Van'da öğretmeniz eşimle baya tesadüfler var aramızda🙂