ZeynoBati ozdenarda Çok Svindim herşeyimiz benziyor maşallah 😍 Kızımız geliyor şimdilik değişmezse tabi Doğum zamanlarımız da ayni Dönemde muhtemelen siz hangi ildesiniz ?
ozdenarda ZeynepFatih ayy bakalm kuzucum hayirlisi aman ensesi burnu falan olculeri normal ciktiya cinsiyeti hic hic onemli degil 🤗🤗
Kurtum Ya bende bugüne randevu alacaktım çok dokumuş. Çarşambaya aldım. İnşAllah öğrenirim bende iki gün sonra 🤗
Glsmumul ozdenarda özdenn hayirlisi olsun canım sende premses annesi olucaksin heralde 🙂 bizimde haftaya 17. Haftamizda kontrolde kesinlesicek
DilekVolkan Merabalar ben de 13+6 da gittim geçen perşembe kız diye tahminde bulundu doktorumuz daha erken olduğu için biz hemen alistirmiyoruz kendimizi belli olmaz belki değişir diye
ozdenarda Berlin-4570 tam tahmin asla olmaz dedi benm doktorum daha cok cok kucuk 17 de belki dedi benm 100 de 100 yuz olmasi icin dogum olmasi gerek dedi
Busramurat Berlin-4570 biraz erken demiş sanki %100 kesin demesi bazen değişiyo 17.hafta kesin sonuç alıyosun aslında