Makskala Hangi marka tercih ediyosunuz acaba ben bebek bezi sleepy alıp deniycem inşallah memnun kalırım ama ıslak mendil molfix mi yoksa sleepy mi bilemedim hangisi daha kalın acaba kullananlar yazabilirmi acaba
Merve171214 Makskala bebek bezi prima premium care aldım ıslak mendilde sleppy prima ve unibaby karışık aldım ama herkes sleppyden çok memnun çevremdekiler
Msl_ege Makskala sleepy natural kesinlikle harika içeriği tertemiz parfümsüz . oğlum 27 aylık daha yeni yeşil kekikli pakete geçtim . şuan hamileyim bu bebeğe de kesinlikle sleepy natural ıslak havlu alıcam . çokkkk bez değiştirdim ama ıslak mendil baki kaldı 😂 yapısı kalınlığı büyüklüğü harika . paketi bile yumuşak ötmüyor . ilk bebeğinizse doğunca anlarsınız ufacık sesler bile bazen sorun oluyor 😂😂 uyurken altını değiştirirken hiç sorun olmadı haşır huşur ötmedi paket
Ela000 Makskala sleppy kullandım hiç memnun kalmadım pişik ve sızdırma yaptı. Bebeland bebek bezi kullaniyorum aşırı memnunum. Islak mendille unibaby ve bebeland kullanıyorum
Htcnaz Ben bizzat trendyoldan alıp sleppynin kendi satıcısından 12×90 adetine 70.90 vermiştim birpaketini kullandım nasıl diye gayet güzeldi zeytinyağlı olanıda aynı paraya geliyor bir bakın
Mercimegimbenim Bezi molfix pure & soft ıslak mendil ise molfix izotonik sulu olandan aldık, bunların en küçük boyunu tercih ettim deneyimlenmek için, zaten ıslak mendili hastane ve dışarısı harici kullanmayı düşünmüyorum, pamuk kullanacağım inşallah 🌸
Makskala Msl_ege 😂 bende sleepy natural ve molfixs arasında gidip geldim ama sleepy naturel bide her markette yok sanırım ya
missengineer Bezi ve ıslak mendili sleepynin aldım. Görümcem yeni doğum yaptı. Bezi o kullanıyordu. Memnun kaldığını söyledi. Eskiden doğum yapan tanıdıklarım da aynı şekilde kullanıyorlardı. Ben de aldım. Umarım memnun kalırız.
Msl_ege bebek yazın doğmayacaksa eğer molfix pure&soft harika bi bez yumuş yumuş . oğlum temmuz’da doğmuştu çok kalık geldiği için değiştirmiştim yoksa harika bi bez
Makskala Msl_ege kışın doğcak ama kalın bezle rahat ediyorlarmı. Hani reklamlarlarda ince be rahat diyorlarya ordan aklımda kaldı😁
35lavanta Makskala instagrm kullanıyorsanız muhendisinoglunu takip edin en sağlıklı olanları paylaşıyor :) Şuan 7 haftalık hamileyim 28 aylıkta bir kızım var işk günden beri sleepy kullandım ne pişik ne taşma nede bir koku soerunu hiç yaşamadım içeriğide temiz zaten gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)
Msl_ege 35lavanta sizinle aynı sayılırız ya :) benim de 27 aylık oğlum var 5 haftalık hamileyim . sizde mi izmir’de yaşıyorsunuz ?
Msl_ege 35lavanta hangi semttesiniz ? ben karşıyaka :) birbirimizi kaybetmeyelim ya destek oluruz birbirimize :) büyükler aynı küçükler aynı :)
Msl_ege Makskala benim oğlum 2019 temmuz’da doğdu o zaman sleepy natural yoktu , molfix pure&soft alınca çok üzülmüştüm yazık çocuğa kağor gibi bezi kullanmışım diye 😅 harekete başlayınca evet kalın bez rahatsız eder de küçük bebekken ve kışsa sorun olmaz gibi biz kullandığımızda 2 aylıktı 2-3 ay kullandık sonra primadan pahalı olduğunu öğrenince sleepy natural çıkmıştı ona geçtim . prima sleepy molfix hepsini kullandım 🤦🏼♀️ deneyimleyerek öğreniliyor ya bence