Papatyammmmm Zma Ayrı ayrı dogum parası vermiyorsunuz o hastaneyle anlaşması var dogum için gittiginizde doktorun hastasıyım demeniz yeterli doguma geliyor başka doktorlar gibi gelmemezlik yapmıyor ve dogumdan sonra parasını alıyor
Zma Papatyammmmm ya hastane içinde ayrı bir para vermemek gzuel olmuş bence .ben zannettim ki hastaneyede ayrı para verecem
Zma Papatyammmmm ya bugün doktora gittim çok sogukmus gerçekten .insanın yüzüne bile bakmıyor devlet hastanesindeki doktorlar gibiydi
Zma Cilekliruyam çok soğuktu bugün gittim .gerçekten yüzüme.bile bakmadı .endişelermi konuştum hiç beni rahatlatmadi.ne bilim biraz doktor ilgilenmesi gerekmez miydi
Zma Merveee34 ya dediğiniz oldu .çok soğuktu .ben dokuz ay boyunca devam edemem.tamam isinde iyidir ona lafım yok .ama ne bilim aziicikta olsa gülmesi gerekmez mi beni rahatlaması gerekmezmjydi
Merveee34 Zma tabiki de canım . Soğuk doktor ne kadar işinde iyi olsa da çekilmiyor . Güvenmek lazım . Ama soğuk olunca da olmuyor . Ben hamileliğimin basında gittim ona .4.sezaryen çok riskli hemen alalım dedi
Merveee34 Zma evet canım çok şükür devam ediyoruz 🤲🏻 Bikaç doktor daha aldırmamı söyledi ama aldırmadım .Suan medipolde Saadet hanıma gidiyorum memnunum . Hersey yolunda çok şükür 🤲🏻2 hafta sonra doğum var 😍
Cilekliruyam Merveee34 saadet hanıma muayene için gittiğinizde eşinizide kabul ediyor değil mi birkaç kişi kabul etmiyor diye duydum ama inandırıcı gelmedi saçma geldi muayeneye neden almasın diye düşündüm😂 siz gidiyorsanız net bilgi olur benim için ?
Zma Merveee34 ahh canım çok sevindim .rabbim hayirlisyla kucağına almak nasip etsin .muayene ve doğum fiyatı nedir orda
Faddoli23 Cilekliruyam ameliyata aliyor yarim saate çıkıyorsun bi gun hastanede kaliyosun cikarken kontrole geliyo ilaçlarını veriyo ameliyati ablam spinal sezeryan oldu herşeyi anlatmış suan bunu yapiyoruz vs. Ameliyatta hep kulağı hastadaymis rahatmisin bı sıkıntı varmi sohbetmuhabbet
Merveee34 Zma amin canım cümlemiz insAllah 🤲🏻Muayene 165₺ normal doğum 2750₺ sezaryen 3750₺ İsteğe bağlı sezaryen 5500₺ benim 4.sezaryen olacağı için 5500₺ dediler . Cok anlamsız geldi heryerde böyle . Daha çok fiyat biçiyorlar
Merveee34 Zma heryerde böyle canım . Özel hastaneler almış gidiyor basını valla . Bide eğer koronalı olarak doğuma girersen doğum harici günlük 3000₺