Gulsah616161 Eda_tprlk 37+3şu anda 36 da iken 3200 gramdı sabırsızlıkla bekliyorum 5 günüm kaldı doğuma Allah nasip ederse cumartesi doğum 💙💙💙💙
Eda_tprlk Esenburhan123 benim bebeğin kafası şuan aşağıda hatta canımı yakacak kadar baskı yapıyor bazen ayağa bile kalkmakta zorlanıyorum
Eda_tprlk firstbaby1 bende biran önce doğum olsun istiyorum artık hareketlerim çok kısıtlandı çok zorlanıyorum ama doktorum şuan için bişey diyemem dedi bana da yani sancım da yok sanırım daha zamanı var benimde şuan 37+1
Eda_tprlk hvvayldz27 benim çok zor geçiyor kaburga ağrısı çok var gece uyku sıkıntısı zaten dorukta benimde şuan 37+1 bakalım birimde haftaya kontrolümüz var bende biraz önce doğurmak istiyorum artık
Ozge2805 Eda_tprlk 34 haftalıkken en son 3 kiloydu bakalım şimdi 37 haftalığım bu hafta kontrolüm var ama bende agrılar başladıki nefes bile zor alıyorum 🥺
Kykcirem Eda_tprlk 37+2yim canım. En son 36+5 iken kontrole gitmiştim bebeğim 3167 gr 49 cmdi. Hafiften ara ara yalancı sancılar oluyor, bel sırt ağrısı kasık ağrısı falan. İlk gebeliğim normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı"🙏