Esenburhan123 Eda_tprlk nefes almaya çalışmakla 🥲 3 kilo perşembe 38 oluyoruz inşallah Çatı muayenesi var. Bebeğim hep yukarıya çıkıyor ama karnım altı boş hissediyorum sizde de öyle mi bas geliş ama kanala yerleşmemişti geçen hafta
Serpiltsn Tugce-ylds benim 35. Haftada 2600 küsür idi zayıf dedi ded dokturum sizin daha zayıfmış 🤷🏻♀️
Aysenturnaaa Tugce-ylds 35+1 de bizde 2500 dük 35+5 oldum bugün salı günü kontrolüm var yine bebeğinizin hareketleri ne durumda
Hilal_cskn38 Esenburhan123 bende 37 haftalığım karnımın altı bıldıgınuz sallanıyor bebek yukarda alt karnım kafası var cokmu kilo almışım diyorum sallanıyor sallıyorum 🤣🤦🏻♀️
Eda_tprlk Esenburhan123 benim bebeğin kafası şuan aşağıda hatta canımı yakacak kadar baskı yapıyor bazen ayağa bile kalkmakta zorlanıyorum
Tugce-ylds Serpiltsn hayır canım haftasıyla gayet uyumlu dedi 39 40 a kadar beklerse 3 kiloyu zaten geçer dedi
Zeynep9120 Serpiltsn benm bebegm 34.haftada 2.700 du iri bebek olcak dedi hatta karn cevresi 36 haftalık dedi bnce normal szın kılonuzda
MugeninNefesi Serpiltsn her doktor da farkli bi yorum yapıyor sanırım pek takılmamak lazım benim doktorum 35 de 2500 gram bebeğime gayet güzel dedi 38+ larda sezeryan olacağım o zamana kadar 3200 civari olurmuş daha ne olsun illa her bebek tombik olmak zorunda değil ya 🤣
Arzuu123 37+5 suanlık bişey yok gibi geçen iki gün biraz kasılma oldu kontrolde nst de çıktı ama bidaha olmadı bekliyorum bakalım 3100 kilosu da 😊
Serpiltsn Zeynep9120 valla bilmiyorum zayıf diye bende bu hafta dikkat çok ettim beslenmeme insallah almıştır kilo, normalde haftada 200gr alıyordu ama bu sefer 100 gr aldığı icin de demiş olablir
Tugce-ylds MugeninNefesi kesinlikle canım bana sa öyle dedi 38 e geldiğinde 3 kiloyu rahatlıkla geçer dedi sağlıklı olanda o zaten ortalama bebişlerin kilosu dedi 😊😊
hvvayldz27 Eda_tprlk 37+2 deyiz cnm ayağımın altı ve belim de çok ağrı var onun dışında beklemedeyiz yarın kontrolümüz var sen nasılsın senin nasıl geçiyor
Eda_tprlk hvvayldz27 benim çok zor geçiyor kaburga ağrısı çok var gece uyku sıkıntısı zaten dorukta benimde şuan 37+1 bakalım birimde haftaya kontrolümüz var bende biraz önce doğurmak istiyorum artık
balbocegim27 Eda_tprlk 35+5 iz bol kasilmali sertlesmeli geçiyor yarın randevumuz var bakalım kaç kg olmuşuz biz 2 hafta da önden gidiyoruz
Tugce-ylds Aysenturnaaa hareketleri iyi canım nst ye de girdim dün gayet iyi dedi bu hafta sonu tekrar kontrolüm var 36 olunca