Gk-love Efuchama malesef bebek odası bulmak zor.. zaten belli modeller var.. inegölü dolaştım yinede yok.. Gümüş bebe Şahin bebe Ayşen bebe
IlaydaOrhanKopuz Melos sadece ayırttım çok iyi bi fiyata düşmüştü kaçırmak istemedim kasım da teslim olucak nasipse.
Melos IlaydaOrhanKopuz almadıysanız dolaptaki cam bölümleri iyi düşünün diyecektim oyuncak zamanları geldiğinde ellerine ne geçtiyse vuruyorlar çünkü Allah korusun tehlikeli olabilir her an göz önünde tutamayabilirsiniz. Bir de beşik büyümüyor boyu uzayınca büyütüp kullanamayacaksınız
IlaydaOrhanKopuz Melos cam kısmını bende düşündüm ama kırılmaz olduğunu söylediler.bu arada beşiği büyüyor.Hatta altta bi yatak yeri daha var o konu da kullanışlı.
Epelinkiran Busrasevk http://www.babyhope.com.tr/ bu sayfa altta mobilya seçeneğine tıklayınca oda takımları çıkıyo, tek tek her parçaya tıklayıncada fiyatları çıkıyo. Sahibi Türk mü bilmiyorum ama bi çok yerr ürün veriyor mağazaları da var
mucizemizibekliyoruzz Efuchama caploonba markaya bakabilirsiniz. Montessori odası yaptırıyoruz biz mobilyacıda
MerveSara seda1703 3 haftayı bulmadı tatlım . Sadece cibinliği yetiştiremediler ,onu biz gidip alacağız geldiği zaman . Ben çok beğendim , kokusu , boyası yok ,çok da şık.👌🏻🤗 Sanırım hala da indirim kampanyası devam ediyor .
Fatmazaltn Kibarbaby hangi modeli aldınız peki :) gidip gördün mü yoksa internet üzerinden mi aldınız
seda1703 MerveSara çok teşekkürler bikaç haftaya bizd3 sipariş veririz artık :)) sağlıkla doğup kullanmak nasip olsun inşallah
Mervecan Bulunduğum şehirde moda çocuktan inçi max 4 kapılı be Şifonyeri aldık. Gayet uyguna geldi. Beşikte büyüyen beşik almadım. Çık araştırdım kullanışsız denildi. O yüzden yatak yaptırmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı artık. Linki de bırakıyorum bakmak isteyen olursa 🙃🙃 http://aymini.com/maxi-bebek-odalari/inci-maxi-4-kapili
Cansu2018 Efuchama cilek mobilya kesinlikle cok iyi. Baby cotton urununu inceleyin derim biz onu aldik. Fiyat olarak piyasaya gore nasil bilmiyorum ama memnun kalırsınız
hnurkaan Bizde pierre cardin aldık büyüyen beşikli mağazada gördüm baya kaliteli sağlam görünüyor boyasıda bebeklere uygun sürekli taşınacak aileler için sağlam duruyor
CansuSE Efuchama ben hazır almaktansa yaptırdım konple mdf den 4 kapılı dolap şifonyer oyuncak sandığı 100X200 yatak 4.500 e yaptırdım hazırlara göre daha uyguna geldi hazır almanızı tavaiye etmem
mgmg1 Biz de montesorri yaptırdık çatılılardan değil ama duvara monte şekilde ev çatısı olanlardan pencereli bacalı falan aşırı tatlı. dolap ve şifonyerini de ikeadan aldık. Onlar geldi bi yatağı bekliyoruz haftabaşı hayırlısıyla. Mobilya konusunda çok araştırma yaptım ama hiç içime sinen bi takım bulamadım açıkcası, yani çok pahalı modellerde bile nedense bu çok güzelmiş dediğimiz olmadı, içime sinmeyen şeye de 5000₺den başlayan paraları veremezdim. Montessori eğitim şekli hem ilgimi çeken hem görsel olarak hoşuma giden bi modeldi uygun fiyatlı bi sayfaya denk geldim instagramdan ki sırf karyolaları 2000 den başlıyor normalde montesorri yatakların, 750’ye yatağı yaptırdım, 90x190 tek kişilik yatak ölçüsünde, büyüyen büyümeyen beşik olayı yok direk yatak😍 şifonyeriyle dolabı da 1600 gibi birşeye geldi, 2500 tutmadı yani toplamda. Tabi duvar kağıdıdır perdedir halıdır raflar aksesuarlar benim icin cok önemli olduğundan bi okadar da onlara harcadım🙈 ama olsun prensesim herşeyin en güzelini hakediyor di mi ama🙏🏻😍💕