Efuchama Merhaba hanımlar bebek odası mobilyası hakkında önerileriniz var mıdır? Markalar sınırlı fakat istanbulda güvenilir atölye de olabilir. Biliyorsunuz bebek için güvenli materyal ve boyalar kullanılmak zorunda. Bu sebepten seçici oldukça maddi külfeti artıyor öneriler varsa açığım. Sevgiler..
IlaydaOrhanKopuz Efuchama biz pierre cardin lucca modelini beğendik isterseniz bakın derim kullananlar çok memnun çoğu zaman indirimi de oluyor.
MerveSara Efuchama Çilek’ten Mocha takımını aldık, dün geldi ,montelendi. Sadece ahşap bir model, sıfır boya . Ben çok beğendim .🤗
Efuchama Yoncaeroglu çok kaliteli görünüyor cidden birazcık fiyatı yüksek ama mağazada görsem ikna olucam gibi 🤗 çok teşekkürler
Ozanin_annesi Yoncaeroglu bizde kanz aldik. Belgelrini bile inceledik. Gayet guzel hic koku filanda yok.
Epelinkiran Babyhope alıcaz fiyatları gayet uygun ve kaliteli. Annemin kuzeni dağıtımında çalışıyo kendi çocuklarına almıştı ondan gördüm bende sipariş ettim bize indirimli gelicek sağolsun. Ama normal fiyatı da beşik dolap şifonyer 1500e fln geliyor. Burada mağazalardakiler 4-5bin arası fiyat çektiler
Busrasevk Epelinkiran Sahibi nereli Türk mü sayfaya baktım da anlayamadım yoksa yanlış yere mi baktım link atabilir misiniz
Efuchama IlaydaOrhanKopuz pierre cardin sitesi telefondan zor görüntüleniyor ama luccayı gördüm biz mağazada da bakalım çok güzel ürünleri varmış teşekkürler
Biology26 Bizde çilek aldık ama gelmesi çok uzun sürüyo 1 ay olcak nerdeyse yarın yatak gelcek gelirse tabi, 2 sinde de dolap.
Epelinkiran Busrasevk http://www.babyhope.com.tr/ bu sayfa altta mobilya seçeneğine tıklayınca oda takımları çıkıyo, tek tek her parçaya tıklayıncada fiyatları çıkıyo. Sahibi Türk mü bilmiyorum ama bi çok yerr ürün veriyor mağazaları da var
Ayazim Efuchama biz istanbul masko kanz bebeden aldık cok beğenerek aldım kalitesi falan çok güzel sentor serisi 4400 normalde ama indirimdeydi 3000 aldık hala devam ediyo mu bilmiyorum biz hafta sonu aldık daha uygun takımlarda var bi bakın derim
Ozanin_annesi Ayazim bizde indirimden 2750 ye aldik. Uyku seti cibinlik filanda hediye verdiler. Eskiji yenibosndadan aldik. Bizde cok begendik bebeklerimizin odasi ayni olmus🤗
zeyolin Efuchama canım çilek mobilyadan aldık bizde , beş gün sonra evimizdeydi mobilya üstelik 15 gün müddet vermiştik çok çabuk geldi sıfır pakette :)
IlaydaOrhanKopuz Melos sadece ayırttım çok iyi bi fiyata düşmüştü kaçırmak istemedim kasım da teslim olucak nasipse.