Bebekliyiz Selam arkadaşlar 2. Gebeliğim bugun 16+4 olduk ilk gebeliğimde 30 kiloya yakın almıştım bunda henüz almadım ama sonrası için korkuyorum 😁sizlerde durumlar nasıl
gldn065807 Bebekliyiz yarın 15 haftaya giriyorum iki buçuk kilo verdim hala almadım bakalım ilerisi ne olacak 56 kiloyum
teletabi Bebekliyiz 15+1 hala alamadım. Bakalım bekleyip görücez oğlumda da alamamıştım. Umudum bundan yana 🤣
erdem_agah Yagmur00 34 den sonra ucarsiniz 😁 ben de 32 den sonra almıştım kilolarimi. Ama inanılmaz cok yiyordum 😋
Bebekliyiz gldn065807 ben ilk gebeliğimde 74 le hamile kaldım 100 olunca tartılmayı bıraktım 😁56 çok iyi yani 🥰
Yagmur00 Bebekliyiz insallah goren diyor sen nasıl hamilesin yaw almıyor vucudumum ne yapayım walla nazara gelcem diye cok korkuyorum 🥴🥴😒😒
gldn065807 Yagmur00 Valla aynısını bana diyolar senin karnin nerde niye kilo almuyo sun maşallah de dua oku cidden ben nazara inanan insanım
busrasahinn Bebekliyiz 24 haftalık olduk bizde bugün 70 den 63 e düşmüştüm en başından beri daha yeni 64 65 arasında gidip geliyorum inşallah çok kilo almadan kapatırım benimde 3. Hamileligim ilkini 8 ikinciyi 9 kiloyla kapatmıştım ikisindede son iki ay 5 6 kilo almıştım şuan da 1 kilo almış görünüyorum 600 grami bebek 😂😂
lunam Bebekliyiz ben 15+4üm. 3 kilo vermiştim ilk 3 ay, onun 1 kilosunu aldım tekrar. Benim ilk gebeliğim ama korkuyorum valla çok kilo alırım diye 😬 diyetisyene gitmeyi de düşündüm hatta ama emim değilim, onların da listeleri çok uymuyor bana gibi.