a_burcu_bur Tugceuzun ay nası becerdiniz ya 😝 ben 37 haftalık oldum nerdeyse iki haftaya doğum. Vazgeçiremedim 😂 Bilge Kağan koyucaz biz de 🙏🏻
Tugceuzun a_burcu_bur çok duygusala bağladım😂 biraz zor hamilelik geçirdm dedim hiç mi hakkım yok bu bebede ortak bir karar olsun diye sızlanıp durdum sabah aksam beynini yedim😂😂
Zehraspl omerim32 Sami yusuf koyucam sami esimin rahmetli dayisinin adi yusufta benim sevdigim bi isim
ayzurz35 Babymy Valla beni delirtiyor Lar isim konusunda asla koyma falan pişman olursun falan daha ne sözler ..
Ayseee4238 Baharrk Aybars ismide çok güzel eltim Aybars koymasaydi ben koyabilirdim Noyan ismini kendimiz hariç ilk defa bir kişide duydum😄
Merveb46 Herkes iki isim koyuyor ama çocuk doğunca herkes ona tek isimle sesleniyor okula gidiyor arkadaşları ona tek isimle sesleniyor bence iki isim diye zorlamayın bu işin sınav kağıdı var uzun uzun isim yazmakla uğraşmasın çocuklar 😂😂
Mihricannnnn Mamasita bende düşündüm ama oğlum olursa adını Muhammed koyucam dedim o yüzden Muhammed başta gelicek