Sevinc-Berke Bitane oğlum var adı Berat Berke, 28+3 günlük hamiişim ve bu miniğimde erkekmiş 😍 Adı Berktuğ yada Berktuğ Can olacak 🥰
Ctorun omerim32 sami deniz ❤❤❤inşallah allahım nasip ederse.sami eşimin babasının adı bende çok severim sami babamı.insallah huyu da çeker babama
Tgbergll 0322sukran Hiç aklımda yokken şu birkaç gündür Mirza ismi karşıma çıkıyor ben de oğlum olacağını öğrendim acaba bu isim işaret mi diye düşünüyorum 🤔 ben Kağan ismini beğeniyordum ama Mirza Kağan da hoşuma gitti 🐣
Susamtanem2 omerim32 ege gibi bereketli ve sıcak olsun diye oğlumuz ege oldu nede olsa görünce bütün cici kızlar kalbim Ege’de kaldı şarkısını ezberleyecek 🌊🐬
Tgbergll Melek-junior Bizim babamız da Alparslan istiyor 🙈 güzel isim ama bana çok sert söylemli geliyor yaa o yüzden kararsızım ben de Kağan’a taktım bakalım ne olacak 😅
Eligulu iki_tospik_annesii bu sene Alparslan koymayan kalmadı okula başladıklarında her sınıfta 10 tane olacak 😂
Tugceuzun Eligulu aynen öyle valla benim eşimde 35. Haftaya kadar alparslan diyip durdu sonunda vazgeçirdim son dakika😂
a_burcu_bur Tugceuzun ay nası becerdiniz ya 😝 ben 37 haftalık oldum nerdeyse iki haftaya doğum. Vazgeçiremedim 😂 Bilge Kağan koyucaz biz de 🙏🏻
UrasEgeBabysMom ayzurz35 Bende sonu z mi s mi olsun karar verememiştim ama çevremdeki herkes Uras’ın kulağa daha hoş, kibar geldiğini söyledi. Bakalım son anda neye karar verirsem artık her an değiştirebilirim 😂🤦🏼♀️
ayzurz35 Babymy Valla beni delirtiyor Lar isim konusunda asla koyma falan pişman olursun falan daha ne sözler ..