EsmaSelma 9 aydır her sabah haşlanmış yumurta, peynir, domates, zeytin, ceviz, badem, fındık ve kuru kayısı yedim. İlk aylarda kabızlık yaşadığımdan günde bir tane kuru kayısı yedim. Sonra bıraktım. Cevizden 7. Ayda tiksindim. Aklıma geldikçe tüketmeye çalıştım. Yoğurt pek sevmem ama litrelerce ayran içtim. Her gün 1 ltye yakın süt tüketmeye devam ediyorum. 4-5 defa yağda yumurta yemişimdir, haşlanmışından bıksam da mecbur devam ediyorum. Kışın çok fazla portakal yedim, genellikle pres yapıp içtim. Günde bir tane bazen iki tane türk kahvesi içiyorum. 🙈 Onun dışında mevsim sebzelerini tüketiyorum. Son zamanlarda helva yemeye başladım 2-3 günde bir canım çekiyor çünkü. Yaz olduğundan beri benim de çok iştahım yok bu yüzden zeytinyağlı yemekler, karpuz peynir, balık ve et olan, yanında haşlanmış ya da buharda pişirdiğim sebzeler olan tabak menüler hazırlıyorum akşamları. Müthiş bir dikkat söz konusu değil. Ama gerekli besinleri almaya çalışıyorum. Arada abur cubur yiyip içtiğim de oldu ama abartmadım sanıyorum. Günde 3 ltye yakın su içmeye çalışıyorum. Son 6 gün 40. hafta dolmasına. Emzirirken çok fazla kısıtlanacağım için kendime çok sınır koymadım ama dengelemeye de çalıştım. Umarım sağlıklı gelir bebeğim, bebeklerimiz 🎀