Uygun fiyatlı kullanıp memnun kaldığınız çatlak kremleri nelerdir yorumlarınızı bekliyorum 🥰
Çatlak kremleri önerileri
Haticekaya1808 5 aylık oldum Mustela kullanıyorum hem yağı hem kremi. Şimdilik güzel her gün sürüyorum bakalım ilerleyen aylarda nolacak.
Haticekaya1808 kullanmadım ama çok duydum alıcam adı dermaderm çatlak kremi bende bio oil kullanıyorum ama devamlı kullanmadım o yüzden göğüsüm ve yanlarım birazcık çatladı 27 haftalığım krem ve yağ türü şeyleri sevmiyorum o yüzden sürekli kullanamadım
Haticekaya1808 ben ilk gebeliğimde de bunda da hep kantaron yağı kullandım hiç çatlağım olmadı çok şükür öyle pahalı kremler mustela lierac bio oil falan hiç almadım kuzenim lieracla resmen yıkanıyordu ama karnı dünya haritası gibi onada hep dedim kantaron kullan diye ama o popülariteye ayak uydurdu yırtıldı 🙈işin saçma tarafı kantoron yağınıda kaynanası kendi yapıp vermişti bana ☺️
Haticekaya1808 bio oil aldım at kılı fırçası ile uyguladım doğurdum çatlaksız 🤗
Hafizeplt fırça ile nasıl bir uygulama yaptınız
Astsubayanne önce göbeği e akıtoyodum üstten sonra fırça ile sürüyordum dağıtıyordum sabah akşam yapmaya çalışıyodum hetgğn mutlaka yapıyordum.. ama tavsiyem kalçanıza bacağınıza da sürmeniz ben kalçama devamlı sürmedim iki üç tane orda çatlak var onuda bugşn fatkettim 1 ay oldu doğuralı🤦🏻♀️
- Düzenlendi
Duygu- çatlama olmadı henüz, benim göğüslerim büyüdü. Karın kalça ve göğsüme sürüyorum düzenli olarak.
Haticekaya1808 nuka üzüm çekirdeği yağı. Bir de dax saç içim vazelin kıvamlı bitki özlü krem. Şimdilik çatlamadım. 33. haftamdayım. Çok pahalı kremleri alamadım
Hafizeplt teşekkür ederim benim göğüslerim çok çatladı