ozge07070 Antalya’da yaşayan tatlı anneler ve anne adayları hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz acaba 🥰
honeysmom ozge07070 Bende Akdeniz vakfı yaşam hastanesine gidiyorum doktorum ümmügül hanım memnunum çok 😌 siz ne kadar özdüyorsunuz vitale de?
Duruliyaninannesi Vitale hastanesine gidiyorum canim ikinci gebeligim iki bebegimin doktorda ayni memnunum heleki doktorumuz canımız murat doruk hayranim cok memnunum ondan
gldn065807 Valla vitale ye dün gittim sema hanıma kadının surat 5 karış birini sorsan ikinciyi soramuyosun şaka gibiydi ben boyle bir doktoru devlette bile görmedim açıkçası kontrole gittiğiniz zaman doktor degistirebilirmusunuz.?
ozge07070 gldn065807 bence farklı bir doktordan randevu alabilirsiniz Mehmet beyde çok Güler yüzlü her sorduğum soruyu cevaplıyor 😊
gldn065807 ozge07070 kontrol için gidicem ama gerçekten değişikti kadın yani şaşırdım kontrol için gidildiğindede degistirebiliryormusun doktoru
ozge07070 gldn065807 onu bilmiyorum canım ama bence değiştirebilirsin en doğal hakkın bende araştırmıştım pek iyi şeyler yazmamışlardı Sema hanım için ondan onu tercih etmedim şimdi Atatürk devlet hastanesinde birini daha buldum Mehmet Bekir şen diye çok övüyorlar onada gidicem randevu aldım ayın 18 inde iki doktorada görünücem.
gldn065807 ozge07070 bak atatürk devlet hastanesin deki Tülay Aysal var oda çok çok güzel bir doktor dün hafif kanaman olunca direk oraya gittim normalde sifada ya yada Tülay hanıma gidiyorum
gldn065807 ozge07070 amin inşallah cinsiyet tahmininde bulunmadilarmi sana bana kiz gibi dedi belki değişir ama en azında. Bir tahmin yaptılar
ozge07070 gldn065807 bulundu Mehmet bey ikili taramaya gittiğimde iki hafta önce 12+6 ydım o zaman ultrasonla baktı şuan bi kesinliği yok sadece tahminde bulunuyorum dedi %80 erkek ama bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi bende bekliyorum heyecanla
Ece0907 Ben de özel Şelale tıp a gidiyorum 28+4 deyiz doktor Ali Bey doktorum çok iyi ama doğum dan korkuyorum Devlet te mi olsam Özel de mi olsam çok kararsız sızım . Antalya da Devlet te bildiğiniz iyi bi doktor var mı yada bı sıkıntı yaşayan oldu mu?
ozge07070 Ece0907 canım bende ilk defa Atatürk devlet hastanesine gidicem ayın 18 inde 2. Bi doktor olsun diye bende kararsızım Mehmet Bekir şen diye bi doktoru övdüler o yüzden ona gidicem bi eğitim araştırmada onur Erol diye bir doktor iyi diyorlar bende bilmiyorum
gldn065807 Belizmoms hangi doktor söyledi gidelimde bizede söylesin valla catliycam meraktan kız gibi dedi ama gibi dedi işte 😅