Sevgi25 Hiranurr00 detaylı ultrasonda damarlarda direnç var dendi 22 haftalıkta bebek büyüdükçe farkedilir dediler Şimdide bebeğimin karın bölgesi 2 haftadan geliyormuş
poncikveannesii Sevgi25 damarlardaki dirneçölçüsü kaçtı benim 12.haftada 2.47 diğer taraf 2.40 tı ultrson kağıdında DA-PI yazan yerde
Hiranurr00 Sevgi25 banada denildi ama bana sadece soldaki damarda denildi sagdaki cok iyi calisiyor dedi
gozdekrks Mavi34 aynı durumdayız 24 saatlik tahlilinde protein kaçağı kac cikti benim en son 600 du tansiyonum henüz yok 😔 32 ye girdim
Mavi34 gozdekrks ayrıntılı ultrasonda rahimdeki ana damarda çift taraflı direnç var ilerleyen haftalarda tansiyon sorunu yaşarsın demişlerdi 26.hafta civarında da tansiyon başladı ilaç kullandım.ona rağmen hafta ilerledikçe ilaçta yetersiz kaldı. Normalde tansiyon sorunum yoktu
mineirem Ilk oğlumda da vardı 37 de 3700 gram doğum yaptım ,şimdi kızımdada çıktı 30. Haftadayız inşallah o günleri bekleriz yine tansiyon ve protein kaçağım var günde 4 alfamet 1 adalat kullanıyorum
Sevgi25 mineirem bebeğinizin kilosu çok güzelmiş o yüzden erken olmasıda sorun olmamış Ama benim anladığım kadarıyla dirençler yüzünden bebeğim çok beslenemiyor 29+3 1240 kg
gozdekrks Sevgi25 24 saatlik idrar toplayıp tahlil yapılıyor doktorunuza sorun yaptırın bende hiç tansiyon yoktu ama ilk 24 sattr 366 cikti belki yanlış çıktı diye guvennemedim laboratuvar a tekrar verdim 600 cikti bu sefer 😔 hızlıca da yükseliyor bence baktirin. He kendimde ne gibi değişiklikler oldu dersen idrar çok su içmeme rağmen çok koyu ve cok ağır kötü kokulu
Sevgi25 gozdekrks onu merak ettm bende nasıl farkettiniz diye çünkü kimi farkediyormuş kimi etmiyormuş ama tansiyonum normal
gozdekrks Sevgi25 gelisim geriliği vardi bende 10 gün kadar o yuzden doktorum bakmak istemişti protein kacagina ve öyle de cikti gerilik 1 hafta kadar suan
Sevgi25 gozdekrks sizde benim gibi beklemedesiniz şu an inş zamanında sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza
gozdekrks Sevgi25 evet şuan 140 90 tansiyonum olunca hemen acile gel dedi doktor tahminen sezeryan alacaklar tansiyonum çıkarsa bebek karnı 2 hafta geri kendisi 5 6 gün kadar geri suan bakalim inşallah tansiyon sorunum olmaz suan
Sevgi25 gozdekrks benim içinde karnı 2 hafta geri dediler baya endişelendim Ama tansiyon yada protein kaçağım yok şimdilik
gozdekrks Sevgi25 zayıf bebeklerde olabiliyor arkadaşım doğurdu onunda karnı küçüktü bebegi sadece zayıf doğdu bir sorunu yoktu olabiliyor..
gozdekrks Mavi34 bana da tansiyon sorunu yaşarsın demişlerdi detaylı.ultrasonda ama şükür 32 oldum henüz yaşamadım.