Bsrazynp11 Nihal_04 aynen seninle ayni gun yaptik negatifti o yuzden umutlanamiyorum pek ben ya tabi insallah minigin seninledir kuzum haberlerini bekliyorum canim 🌼
Fatnur38 Bfduam Ben de bugun sabah kalktm belirti yok agrı felan biraz umutlandım işte 1 saat önce felan ufak Bi oynama oldu içerde hissettim aha dedm hemen gttm leke gelmeye baslams dedin gibi hissettim bian ama insallah senin öyle degildir canm sen suan daha yarısmadasn iyi düşün ben elendim 😊 insallah diger aya
Bfduam Fatnur38 canım benim güzel kalbin için çok teşekkürler:) Beraberiz inş yine birbirimizi etiketleriz, bata yakın, ben reglden bir kaç gün önce hissederim söküleceğini, rahme yakın, kasık altlarımdan, sendede olur mu?
Fatnur38 Bsrazynp11 insallah sınavdayız bakalım rabbim nekadar daha sınıycak insallah Kasım ayında gecerim 😊
Bsrazynp11 Bfduam benimde bu ayla 8 ay oluyo kuzucum artik cidden niye olmuyo diye dusnmeye basladim ben
Fatnur38 Bfduam ben hiç agrım olmaz normalde canm da evlendikten sonra ilk gün aniden gelen agrıyla bilirim hiç belirtim olmaz 😊