Kbrasln Bsrazynp11 bnm 1 Ekim di dun test yaptım çıkmadı sadece göğüs ucu ağrım var bide arada regl olacak gibi kadik ağrısı var ama daha olmadım da adet
Ozlemserrt Bsrazynp11 29 eylül du 30 günlük döngüye göre normalde 27 gün de oluyordum her halükarda geçti daha test yapmadım 15 gündür de kasık agrım var
Nihal_04 Bsrazynp11 inşallah cnm sende sırtım aşırı ağrıyor karnımda ve bacağımda ağrı yok bakalım hayırlı olsun
Nihal_04 Bsrazynp11 bekleyelim bakalım benm en uzun adet döngüm 33 salı gününe kadar olmazsam test yapmam
Bsrazynp11 Nihal_04 benimde ayni şekilde kuzucum sadece sirt agrisi var ayy dusunsene meleklerimiz bizimle yaaa 🤲🤲
Nihal_04 Bsrazynp11 ay inşallah Kurban olduğum Allahım nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar
Nihal_04 Bsrazynp11 bende canım ya bilmiyorum ama bugün bende süt gibi akıntı geldi acaba bugün bekleyim yarın mi test uapim diye düşünüyorum
Bsrazynp11 Nihal_04 Beyaz akinti genelde gebelik belirtisi diyorlar ama insllah sendede öyledir bemce acele etme test icin ya
Bsrazynp11 Nihal_04 aynen seninle ayni gun yaptik negatifti o yuzden umutlanamiyorum pek ben ya tabi insallah minigin seninledir kuzum haberlerini bekliyorum canim 🌼