nisaninannesi2 pembesarelle Nazenin🌺Bende burda gördüm bu ismi bugün, kızım olsaydı düşünebilirdim size de fikir olsun☺️
Mrymmmmmm Ya Gülbike ya Mehlikâ koyacaktım mehlika da karar kıldım. 37. Haftadayım. Sağlıkla gelirler inşallah 🥰
Mrymmmmmm Mikmikbuk mehlika yi da söyleyemeyeceklerse yaşamasınlar valla 🤸♀️birileri söyleyemeyecek diye ismimden vazgeçemem 😅
Ozgecomelek pembesarelle aslında evet ama bizim.etrafimzida hiç yok oğlumun adiylada uyumu o yüzden karar verdik 🤗
Lenamiran pembesarelle 😂😂😂Kuzenim 9 ay düşündü karar veremedi şimdi 4 günlük anne hala bebeğin ismi yok bebiş diye seviyoruz onlarda Ceylin Asel Nurcan Nurcihan Hira Nur isimleri arasından karar vermeye çalışıyor bende daha karar veremedim inşallah doğumdan önce netleşir isimler bizde eşimle Esila Liva Gökçe Mira arasında kaldık aslında Ceylin isminide düşündük ama kuzenim koya bilir diye vazgeçtik 🤭🤭🤭🤭
Berrycherry 31.haftaya kadar karar veremedik, yüzde90 bu olur dediğimiz isim şimdi soğuk gelmeye başladı🙄 hiç bi ismi beğenemiyorum napıcaz böyle bilmiyorum🙈