Nilerkanc Sude-96 oylde oluyor fakat bazen tum karnim sertlesiyor Ve nefesim daraliyor uzaninca geciyor
Syda01 Sude-96 valla ben de anlamadım karnim değil ama kalcamda ve gögsumde var ilk basta kilo verdim sonra geri aldim ondan olabilir
sedasrky Sude-96 gün aşırı ve duştan sonra mutlaka biooil kullanıyorum 27. Haftadayiz daha çatlak olmadı inşallah olmazda 8 kilo aldım inşallah yavaşlar hatta durur bu saatten sonra Allah’ım amin🙏😂
poyrazinannesi3547 Sude-96 İnşallah canım ama genetikte diyen çok annemde ablamda çatlamştı bende öyle çatlarım diye düşünüyorum
kcnr Sude-96 bende 27. Haftadayım 7 kilo aldım iyi gittiğimi düşünürken bugün doktorum bebek önden gidiyo biraz dikkat et son üç ayda böyle gidersen 8 kilo daha alırsın dedi şok oldum 😂🤪oysaki çok rahat ve mutluydum neden böyle olduki şimdi ya 🤣
Beyzasevim Sude-96 29+3 oldum 1 kilo aldım sadece 😊 ilk hamileliğimde çok çatlağım oldu ama bu sefer olmadı inşallah olmaz da 😊
badembid Sude-96 selam ben de 27+5′im daha çatlamadım krem ve yağ beraber sürüyorum😂 6 kilo ile yola devam
Elcnbykckr Sude-96 bence çatladıktan sonra en iyi kremi 10defada sürsek catlıyoruz malesef ilk gebeliğimde bunu fark ettm