Sude-96 GizMeh demekki gerçekten bir yavaşlama oluyor bu haftalar da, ne güzel yürüyorsun ya ben hiç yani sıfır 😂 böyle yürüyorsan kilo almazsın zaten sen maşallah 😂
GizMeh Sude-96 sende yürü inan iyi geliyor. Bir de benim oturduğum yeri görsen var ya iki tane babalar gibi dik yokuş var bir de o yokuşları çıkıyorum 😅😅😅 yağmura da yakalandım bugün geldim duş aldım hemen sonra rahatladım valla
bebeko12_15 Sude-96 emilimi çok geç oluyor kokusu rahatsız edici bebek yağı daha iyi sanki ama etkisi olur olmaz diye ikisinide kullanıyorum 🥴
Sude-96 Mercimegim4 benimde öyle karnım yedi aylık karnı kadar büyük değil bence daha yeni yeni çıktı, Ama zaten 30’lardan sonra çatlıyor herkes öyle duydum🙈 Ben fazla nemlendiriyorum galiba 😂 bence sen de çoğalt birazcık artık😂
Sude-96 GizMeh Hele yokuş ben nefes alamam 😂 ya bu Pandemi dönemi başladığından beri eve o kadar kendimi kapattım ki köpeğimle yürüyüşe çıkıyoruz günde 2 kere 10 dakika zar zor o kadar sana maşallah ama gerçekten
Sude-96 GizMeh köpeğim de biraz tembel yoruluyor hahahah 😂 Hava sıcaksa iki adım atıp siteye kaçıyor 😂 soğuksa biraz daha dayanıyor ama bu seferde üşüyor 😂😂
Yusufhalime Sude-96 bende 28+3 um 12 kilo aldım 3.gebeligim henüz yeni catlagim yok ama öteki hamileliklerimde çok çatladım çatlayacak yerim kalmadı sanırım ondan henüz çatlaması bende yag kullanıyorum bio oil ama pek düzenli kullandığım soylenemez
Sude-96 Yusufhalime acaba önceden çatlak oluşan yerler bir daha çatlamıyor ama bence çatlıyordur. 🙈 düzenli kullanmak önemli
Yusufhalime Sude-96 inşallah çatlamaz bidaha düşünemiyorum tekrar bidaha catladigimi zaten çok çok fazla çatladım ilk hamileliğin de
Ebrubak Sude-96 29 haftaligim en son 6 kilo almistm. Simdi kac.oldum bilmiyorum catlagim suanlik yok .7 yıl.onceki.hamileligmdede yoktu benim genetik olablir suan oyuzden olmayabilir 😅arada bir aklima.gelirse krem yada kantoran yagi surmustm oda nadir
Nilerkanc Sude-96 Evet oyle diyorlar hayirlisi 😂 bide size bisey sorucam haftalarimiz bir diye sormak istedim. Benim arada karnimda sertlesmeler oluyor uzaninca rahatliyorum sizde de oluyor mu
Sude-96 Nilerkanc benim bazen bebeğim dayanıyor karnıma o şekilde bir sertlik oluyor bebek pozisyon değiştirince geçiyor, elinle dokunduğunda bebek var gibi hissediyorsan birşey olmaz bence herkeste oluyor Muş
Nilerkanc Sude-96 oylde oluyor fakat bazen tum karnim sertlesiyor Ve nefesim daraliyor uzaninca geciyor