K88_ Kızlar hamileyken somon hariç diğer balıkları yemeyin dediler bana palamut yenir mi yiyen var mı 🙄 16+5
MerveNur- K88_ kim dedi size? 🤔Hamsi levrek ne bulursam yiyorum diyetisyenden de duymadım böyle bi şey tersine hamsi falan yiyin diyordu
Sevdaelmc aaaa canım somon en zengin balıktır gebelikte de çokta güzel yenir ☺️ Sadece mezgit veya dip balıkları tüketmek zararlıdır ☺️
kalpatisi_ K88_ valla geçen gün çupra yedim. Onu yemeyin bunu yemeyin bu hamileler ne yicek. Halbuki en çok hamileler yemeli 😅😅😅😅
Defne74 K88_ ne alaka ya kim diyo bunları ben her hafta hem temizlerim hrm yapıp yerim hamsiyi diger balıklarıda hiç bişi duymadım zararlı diye
Merveikratanem Tunammm benim böyle deli gibi hamsi yiyesim geliyor bir kendi babam aldı geldi yedim bir eşim aldı geldi böyle sadece hamsi olacak üstüne limonu sıkacan çatalla löp löp Atacan valla ne ekmek ne salata hiç bir şey istemem
K88_ Küçük balıklar sıkıntı olmuyormuş da büyük balık sıkıntı diyorlar palamut yiyesim var yiyim mi 😢
MerveNur- K88_ palamut ve hamsi yüzeye yakın gezdiği için en güvenilir olanlardan zaten internetten bak istersen 😊 biz de birazdan yicez hatta 😂😂
Tugcevemercimek K88_ somon omega 3 açısından çok zengin oldugundan doktorda bana somon tercih et demişti
Liyaa K88_ Cnm yenilir. Civa az içeren balıklar tercih etmelisin. Bunlar lüfer, okyanus levreği, trança, çupra, ton balığı, somon gibi balıklardır
aybkaslan K88_ Valla bende dün hamsi yedim postunuzu okuyunca bi korktum kesin mi doktorunuz mu dedi acaba ?
Beybisininannesi K88_ belki bu size de fikir olur gebelik kitabı almıştım içinde bu bilgiler vardı https://resimyukle.io/r/MGRBHbXLFQ
bahtnurr1 K88_ valla her bulduğum balığı kaçırmadan yiyorum 😂 geçen çupra ve hamsi yaptım biraz önce de istavrit yedim. Bazıları ton balığı yenilmez falan dedi yinede dikkat ettim de deniz mahsüllerini yemiyorum midye karides gibi