Sedacannn Gulcingezer eşinle beraber gideceksiniz genetik bölüme ikinizden de kan alıp detaylı bakıcaklar
Sedacannn Gulcingezer evet senin haricinde eşine baktırman en doğrusu bir daha bu testlerin yaptırıp sonuç çıkması zaman alıyor
Kubra1090 Gulcingezer normal testler troid B12 degerine bakicaklar vitamin testleri kraciger enzimlerine falan bakıcaklar protein progestrn falan hepsi normal herkesten istenilen testler 💫
Kubra1090 Gulcingezer Evet daha önce düşük yaptığın için kan pıhtılaşmasindan dolayımi yoksa genetikte bir problem varmı diye bakıcaklar kan pıhtılaşması bebek düşüklerine sebebiyet verir. Eğer pıhtılaşman var ise kan sulandırıci iğneler ile hamileliğini olumlu bir şekilde geçirebilirsin. Pıhtılaşma yok genetikte bir problem var ise ona göre başka bir tedaviye başlayacaktır doktorunuz. Sağlıklı günler dilerim.
Minikbebelak Gulcingezer enfeksiyona, tiroite, pıhtılaşmaya, hormonlara( progesteron, prolaktin ), normal değerlerine vitamin felan onlara bakmış😄
Selisce Gulcingezer inşallah şimdi dün biontech aşı vuruldum doktor dozlar bitince 3 ay bekle dedi reglim normalde düzenliydi ama şimdi nasıl olcak ne zaman olcak bilmiyorum yumurtlama testi kullanacağım o yüzden istediğimizde psikolojik olarak çok etkilendim . Birde öyle deneyeceğim şansımı evde düşük yaptım diyeceğim umarım işe yarar ve testleri uygularlar
Gulcingezer Selisce en guzel sen soylediklerimi soylr yaptir herseyini pihtilasma falan olursa ilac baslarlar yada baska bisey ama temkinli ilerlemek en guzeli 🙏🏻 Hakkimizda hayirlisi bekle bakalm rahim. İraz topatlansn regl ol rhatliycaksin emin ol
Selisce Gulcingezer inşallah Allahım aratmadan sağlıklısını sıhatlisini versin hepimize inşallah sende güzel sonuçlar alırsın inşallah yaz buraya takip edeceğim 🙏
Gulcingezer Selisce olur canim yazarm tbi bakalm sali vericem 1 ay snra cikacak dedi sonuclar bende bekliycm degerlendirdm ama tutarmi 10 gun snra anlariz 🙏🏻🥰