Mete1 Asaf19 biz bugün gittik ama vaktimiz olmadığı için doğum ücretini soramadık ama giriş için 155 TL verdik daha önce 140 veriyorduk
Koskafadime Asaf19 çok iyi bi doktor ama hastane olarak iyi değil orda dogum yaptım emzirme hemşiresi bile gelmedi refakatciye yemek de vermediler ilgi sıfır
Asaf19 Koskafadime yok cnm ben sürekli olarak o hastaneye gidiyorum böyle sorunlar yaşamadım ilk doğumumu da o hastanede yaptım
seyma_gull Asaf19 ben Nazan hoca da doğum yaptım iyi bir doktor aşırı normal doğum yanlısı, ben iki gün normal doğum olsun diye hastane de beklemiştim, oda sabret normal doğuralım demişti şükür ki normal doğum oldu
Asaf19 seyma_gull anladım cnm gönlünce olmuş çok şükür. Ama benim ilk doğum sezaryen ben normal doğumdan çok korkuyorum niye bilmiyorum da 😔
seyma_gull Asaf19 benim ki de zor geçti evet normal doğum zor ama sezeryan da zor, normal doğum da 10 gün dikişlerden zorlandım şükür geçti gitti, ama sen ilkini de sezeryan yapmışsın, ikinciyi de öyle yaparsın ozaman
Asaf19 seyma_gull evet ilki zorunlu sezaryen oldu prematüre oldu bebeğim. Ama ne bilim ya bende sezaryen oldum ama inan sadece ilk gece zor geçti 3 günde ayağa kalktım bebeğim 11 gün küvezde yattı sürekli yanına gidip geldim ne bilim hani hiç bilmedim zorluk yaşamadım
SemaMert Asaf19 nazan hanıma değil ama Abdülhamit soysal a gidiyorum ve çok çok memnunum hem çok iyi gem çok net anlatıyor her şeyi soru sormama bile gerek bırakmıyor