elaweannesi benim ikiz gebelik olduğu için doktorum detaylı önerdi gerçekten çok detaylı bakılıyor tavsiye ederim
Detaylı ultrason🥳🥳🥳
elaweannesi merhaba bence girseniz iyi olur. Küçük dilinden tutun da gözünde katarakt olup olmadığına kadar söyledi doktorumuz. Hem içiniz rahat etsin. Hem de Allah korusun bi sıkıntı varsa önceden tedavisi yapılabilsin.
elaweannesi merhaba bende haftaya gireceğim 22 haftalığız bizde bence kesinlikle girmelisiniz çünkü arkadaşım detaylı ultrasonda rahim ağzı kısalığı olduğunu öğrendi bu da erken doğum sebebi ve 5 buçuk aylık bir bebek için de çok tehlikeli bir durum doktor ilaç verdi şuan onu kullanıyor takip altında yani bu gibi durumlara önceden müdahale etmek çok önemli
@Merve170621 bu durum görülüyorsa girilebilir gibi onun dışında düşünmüyorum nedense
Merve2Asel zaten doğduğunda da çocuk doktoru muayene ediyor ki
elaweannesi bence de ki doktor da önemli değil okdr demişti
Esila_kayacan bilmemek daha iyi degil canim
Ona göre hastane seciceksin yoğun bakimi olan felan gibi boyle önemli degil diyip baska annelerde etkileniyor
Esila_kayacan evet ediyor ama sen onceden kalp deligi var yada bagirsaginda ışık var gibi söylersen daha iyi tabikii
Benim bebegimde kalp deliği vardi ve preklamsi oldum ona göre bir hastane ona göre yoğun bakimi olan bir hastane tercih ettim ve bebegim 12 gun yoğun bakımda kaldi erken dogdu
Ve annen karnında tedavi başlanıyor bazı şeylere
elaweannesi bence çok çok önemli detaylı ultrason kendim hemşireyim doktorum hep bir sorun yok dese de en iyi perinatologta yaptırdım icim rahat etsin diye
Sdadmrbas nasıl 10 dk gerçi devlet hep öyle sanırım özel bir klinikte tam 1 saat izledik doktor herşeyi tek tek anlattı. Bebeğin fotolarını ve videosunu verdi.
Esila_kayacan bazı bebekler malesef doğduğu gibi ameliyata girebiliyor mesela sen evet beklerken üzülürsün ama bilinçli olursun hazırlıklı olursun önemsiz olsa neden yapılsın ki ne gibi zararı var detaylı tek tek bakılıyor
@Aysegul9371 en son kaç haftalık oluyor canım
elaweannesi 24.haftada son çünkü sonrasında bebek derisi flan kalinlasiyor görmeleri zor oluyor ama 25 te flanda alan vardir
@Aysegul9371 nerde hangi iehir ne kadara yaptın canım benim hastane 900 ciwarı dedi bende yapmadım biraz yüksek geldi Yani açıkçası
elaweannesi Batman’da oturyorum burada perinatolog yoktu Diyarbakır’da 500e yaptırdım. Fiyatlar buralarda bu civarda hep
elaweannesi detaylı ultrasonla renkli ultrason aynı şey mi?
@Aysegul9371 bizim İstanbul 900 dedi
Merve2Asel evet çok doğru haklısınız
Zeyzey97 Hiç bu açıdan düşünmemiştim gerçekten çok haklısınız
Esila_kayacan çocuk doktorunun yaptığı muayene yeterli değil benim kızımı bir günlükken kalp doktoruna götürmüştük şimdi ikinciye hamileyim bundada kan sulandırıcı kullanmam gerektiğini perinatolog sayesinde öğrendim damarlarımdam birindeki akılş daha azmış