Omay0707 Omay0707 Elifnurclkk1 burada testlerim bende anlamadım düzenli adet görürüm hiç 18.gün yumurtlama görmedim bu beni de şaşırtıyor
Elifnurclkk1 Omay0707 değişebiliyo günleri ben hamileyken aynı yumurtalama gibi çok koyu çıkmıştı testlerim
Ylzz00 Powergirls ben kaset test kullanmadım ama yumurtlama göremedim tam koyu olması gerek ben kağıt çubuk şeklinde olandan kullandım onlar kasetten daha iyi
Powergirls Ylzz00 bu test hep silik gösteriyor yumurtlama zamanımda başka test kullanmistim o güzel gösteriyordu kipkirmizi
Omay0707 Elifnurclkk1 yaa 😂 yumurtlama dan hesaplıyorum ya şuan yapssm cıkmaz sanırım 🤭 6 7 güne yaparım adete 3 gün kala olmuş oluyor😂 inşallah olmultur bu ay
Omay0707 Elifnurclkk1 canımm baksana biii https://resimyukle.io/g/g9nRMs0Ay0 Pembe donlu çatlama zamanı 😂 Bügün tekrar koyu çıktı
Gulcingezer Omay0707 ben bi arastirdim da bu koyu cikma olayini ya hormonel bir bozukluk ya gebelik yaziyor onun harici bu kdar koyu olmasi normal degilmis
Omay0707 Kolipayse yarın ve diger gün ovulasyon testi yapam hala koyu ise gebelik yapsam 😂 ama koyu demi
Cigdem_58 Arkadaşlar elinizde fazla kalan ovulasyon testi varmı kullanmayan vermek isteyen alacak durumum yok Allah razı olsun 🤲 🤲