Elifim_17 GizMeh canim bence bundan bir tane al.simdilik ama cam olanını al bence Mama için cam daha sağlıklı sonrasindada suyu kendin iciriyorsun zaten bide bu biberonlar baya saglam oluyir☺
GizMeh Elifim_17 ilerde kendi tutmak isterse diye pp alayım demiştim canım yoksa ben de cam istiyorum
Cansudkmts GizMeh canım doğum ne zamana ki eğer Aralık sonu filansa bekle kasım sonu indirimler olucak benimde doğumun Aralık sonu Ocak başı bende büyük indirimi bekliyorum almak için
Pelit7 GizMeh ben de öyle düşünüyorum mamaya geçerse bu küçük yetmezse büyük alırım büyük mama küçük su olur diye
Cansudkmts GizMeh blac frida 26 kasımda başlıyor tüm alışveriş sitelerimde fiyatın yarı iniyor herseyde indirim oluyor bence o zamanda baka bilirsin ama doğum sanırım biraz erken ve sen hersey hazırlamış olucaksın 😊
Kuzucccum GizMeh onu bılmıyorum da biz 15 gunlukken kullanmaya başladık hemende kavradı kızım cektı yanı büyük falan da gelmedı ucu
Lulikli GizMeh canım ben 1 tane bundan aldım emmez, mamaya ihtiyaç duyar vs. Diye kendim beslemek için. İlerde kendi tutabilecek gibi olunca da cam olmayanlardan alacağım. İlk etap için bence yeterli olur