Sngl_123 FeriDee orası benim en hassas noktam kızım üç yaşında bakacak kimse yoktu hep onu düşünüyordum çok özledim sonra halası baktı Bi gün hep kızımı düşünüp kendimi motife ettim güzel geçti
Sngl_123 Babymee benimde oluyordu ağrı hiç istemiyordum ama mecbur denedim gerçekten faydasını gördüm bence o sancıyı çekmese o ağrı hiç bişey
Sngl_123 AZE346552 biliyorum canım olsun sonu güzel oldu Rabbım bağışlasın aynen kötü anıları pek paylaşmak gerekmiyor doğudan korkan okuyan kardeşlerimiz ı
Sngl_123 Mrymonek kesinlikle işe yarıyor bende hamilelik boynunda enfeksiyon la uğraştım ama pes etmedim yine ilişkiye girdin
Sngl_123 Sevgikaya1525 aynen gereksiz bağırınca sancılar kesilmiyor boşuna enerji harcıyorsun her sancıyı derin nefes alarak karşıladım bide sesiz olunca ebeler yardımcı oluyor
Babymee Sngl_123 ben de afedersiniz en son birliktelikte onu yaptım ama Karnım ağrıdı, bacaklarım ağrıdı çekildi falan devam ettiremedim. Sizde oldu mu peki böyle şeyler.
hilalsahin35 Sngl_123 gözün aydın canım Allah uzun ömürler versin inşallah 🤲🏻 darısı da bizim başımıza inşallah
offlineanne HilCann 😁 bacım olamaz öyle bişey hamilelik sürecinde yumurtalıklar yumurta üretmez içeride döllenecek bişey yok. Lohusanın bitmesine yakın yumurtalıklar oluşmaya başlar