Merhaba arkadaşlar sonunda bende doğurdum 💙öncelikle söyleyim ikinci bebeğim ve çok güzel geçti ilkinde normal doğumdan çok korkan ben bunu rahat geçirdim şükür. Ben 9 Ay boyunca hiç oturmadım çok aktif Bi gebelik geçirdim küçük çocuğum da var oda etkili tabi 36. Haftadan sonra göbeğim aşağıya düşmeye başladı her hafta gittim nst sancı yok sonra 38+3 olunca gece hafif adet ağrısı oldu acile gittim ebe baktı 2.5 cm dedi ve hiç ağrı sancı yoktu yatış dedi kabul etmedim hem küçük kızım vardı hemde sancı yoktu burda uzun sürer diye imza atıp geldim o geceyi geçirdim sancı gelsin diye ne yaptıysam olmadı sabah direk poliklinik yolunu tuttum o günde randavum vardı kadın doğuma muane etti aynı açıklık aynı sancı yok ama bırakmadı tansiyon yüksek çıkınca yatış dedi ve direk doğumhane ye ben ağladım oraya girmek istemiyorum diye tekrar gidip konuştum hayır doğumhane ye doğumu başlayacak dedi neyse gidip bişeyler yedim hava aldım girdim orda suni sancı başladılar saat üç gibi hafif hafif sancılar geldi yediye kadar yedide ebe muane etti 6cm dedi sonra ebe Bi odadan çıktı sancılar sıkı oldu midem bulandı geri döndü seni sıcak suya koyayım dedi tekrar baktı aaa bebek geliyor dedi ben şok ebede şok hemen oda destek geldi üç dört sert ıkınma ile oğlum doğdu hemde dikişsiz şükürler olsun.. Şimdi tavsiyelerim ne çok yürüyüş aktif olun son hafta hurma yedim ve ilişkiye çok girdim korunmasız açıklık ondan oldu sanırım ve asla stres yapmayın kendinizi motif edin her sancı gelince bebeğinizi düşünün ve sancı gelince fazla bağırmayın evet inanın canı yanıyor ama çare olmuyor bağrıma derin nefes alıp verin uzun oldu kusura bakma Rabbım herkese böyle kolay doğum nasip etsin inşallah