iki_melek_annesi Decavit vitamin hapı sizlerde de uyku ve kilo artışı yaptı mı 10 gün de 2 kilo almışım uykudan gözümü açamıyorum sizde de varmı bu belirtiler
Yzaman iki_melek_annesi ilk hamileliğim de de kullandım şuan da kullanıyorum böyle belirtiler olmadı sadece mide bulantısı yapıyor bende 😊
EceDrn iki_melek_annesi bende de olmadı hala daha kullanıyorum kesinlikle hamilelikten oluyor benim çok dengesiz uykularım bir gün sabah 9 da uyanıyorum bir gün 12 ye kadar uyuyorum sersem etti beni minik kızımız 🤗
Guney16_Enes21 iki_melek_annesi Bende çok hızlı kilo alıyorum aslında düşünmedim değil acaba vitamin ve kan hapından mı oluyor diye 🤷♀️
Zeynepp97 Yzaman Bende 2 sefer unutup aç karnına içtim direk mide bulantısı yapıp kusturdu tok içince hiç bulantı yapmıyor da
Elfcm Guney16_Enes21 kan hapi kullaniyrm ben bana uyku yapıyor o içtikten yarim saat sonra gidiyor gözlerim 😊
Seymaben iki_melek_annesi ben kilo aldım ama ilaçtanmı bilmiyorum sadece tuvalete çıkma sorunu yaratıyor bende🤷
Yzaman Zeynepp97 ben zaten tok karnına alıyorum ilk hamileliğim de aç karnına yazmıştı ama bu sefer tok yazmış doktor ama yine mide bulantısı yapıyor gece yatarken al diyorlar ama bilemedim
esra572 iki_melek_annesi evet aşırı kilo yapıyor benim devletteki doktorum yazmıştım özelde ki kızdı bebege zarar veriyorsun böyle bu ilaclarin sana kilo aldırmasndan başka biseyi yok dedi
iki_melek_annesi esra572 decavit var kan hapı var ecoprin var Enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum artık şaşırdım bide uyku kilo napcam bilemiyorum hayırlısıyla Bi doğurabilsem 😅
Fundacanik iki_melek_annesi bende yuttuktan sonra tuvalete fazla çıkıyorum yqtmadan önce yutuyorum gece 4-5 kere kalkiyorum .😁
Zkygmsbtr iki_melek_annesi bende kullanıyorum son ayıma girdim bende ayak el şişkinliği yapıyor doktora soracam bakalım ne diyecek😕
Mom87897 iki_melek_annesi kan sulandırıcı iğne ben de 9 ay kullandım canım. Onlar kilo değil ödem yapıyor. Çok üzülüyordum çok şiştim diye ama doğumdan eve geldiğimde 16 kilo birden gitmişti. Fena bi ödemim olmuş 🤷♀️