HulyaKrg Deletedmom2224 inan kortuguna degmeyecek haftaya kalp atisini dinleyeceksin insallah..bosuna psikolojini bozma 👍👍
Esrasena Deletedmom2224 A yok öyle düşünmeyin,kanama olmadkca korkmayın.Bana 15 gün sonra gel dedi bebek olmuşmudurnya oluşmadıysa bilmem ne düşünüp durdum,geç döllenmedennoluyor bu :)
Deletedmom2224 Esrasena ya bende neler neler düşünüyorum acaba boş gebelik mı gerçekten öyleyse napicam filan çok zor ya insalah görünür 😊
scl Deletedmom2224 kişiden kişiye değişiyo canım benim 6+1 kalp atışını duymuştuk. Arkadaşım 8 haftada duyabilmişti 6 haftalıkken bebek görünmüyodu.. biraz daha bekle sağlıkla al kucağına inşallah güzel haberlerle gel ♥️
CansuCaTurkmen Canım bende o zamanlar bebeği görmedim alttan muayenede de sadece kese vardı bebek yoktu 6+1 di tam gittiğimde. 3 gün sonra gittiğimde ultrasonla hem bebeği kesede gördüm hemde kalp atışı var dendi ama kalp atışını ben tam duyamadım hala da duyabilmiş değilim çok küçük diye dinletmiyorlar şaka gibi🤷🏻♀️
Deletedmom2224 CansuCaTurkmen ilk haftalar çok yavaş atıyormuş belki o yüzdendir bide devletse genelde dinletmiyor. Inşallah bende görürüm bende duyarım ya çok teşekkür ederim
Esrasena Deletedmom2224 Gözükür gözükür ,bit kadar şeycik zaten :) Ama mutluluğu kocamannn,içinizi ferah tutun dua edin 😊 Allah sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin,zaman çabuk geçiyor 😊
Gizm35 Benim de öyle olmuştu. Çok korkmuştuk fakat o kadar minik ki görünmemesi çok normal. İnşallah 1 hafta sonra gittiğiniz de kalp atışlarını duyarsınız.
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom2224 benim olmuştu. Yani 8. Haftada kalp atışıyla birlikte görmüştük minnak bebişimizi 😍
Deletedmom2224 mucizemizibekliyoruzz Çok sevindim ya hepiniz çok umutlandirdiniz beni çok teşekkür ederim allah razı olsun 😍😍
deletedmom205 Aynısı benim başıma da geldi gittiğimde iki kese oluştuğunu bir kesede bebek gözüküyor öbürü de boş kese dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi gittiğimde iki bebegiminde kalp atışıni dinledim🤗üzülme yani olur böyle şeyler bunda da vardır bir hayır..