Nehir-Poyraz eslemesila yaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Hangi şehirdesin? Bende devlete gidiyordum özele gitmedim
Nehir-Poyraz eslemesila üniversite hastanelerine gitmeni öneririm canım sana onlar daha araştırarak bakıyo
Ginaknows Nehir-Poyraz merhaba simdiye dogurmussunuzdur galiba (masaallah) bana da 20+4 detaylida 9 mm dediler cok korkuyorum sizin kacinci haftada cikti acaba bir farklilik var mi?
Nehir-Poyraz Ginaknows 10mm di kıızm şuan 2,5 yaşında ve çok sağlıklı bi sorun teşkil etmesi için ekstra bi sorun olması lazım demişti doktor. Ayrıntılı ultrasonda belli olmuştu zamanlada kapandı zaten
Nehir-Poyraz Ginaknows ne demek. Korkmayın eğer ekstra bir sorun görmedilerse bişey çıkmıyor. Zamanla kapanıyor o.
Ginaknows Nehir-Poyraz gormedigini soyledi insallah sonradan da cikmaz insani ne cok endiselendiren seymis kesin de konusmuyorlar ya insan kafasinda kurup duruyor valla
Nehir-Poyraz Ginaknows yok yok kurma zaten çok da değilmiş o yüzden bişey çıkmaz merak etme. Her kontrol çde sorun ama ne durumda diye