slnacar Cansuada24 yaaa kıyamam size , hiç kolay değildir tabiki yaşamayanın anlayacağı birşey olduğunu sanmıyorum , mucize bebek 💖
Cansuada24 slnacar cok teşekkür ederim kuzum cok sagol aynen yaşamayan anlayamaz onlar benim cennet kuşlarım ama hic görmesemde eminim şimdi hayırlısıyla kızımı bekliyorum allah kimsenin kucagını boş bırakmasın 🙏
Rukiyemrv Cansuada24 bizde an itibari ile 16+0 olduk 🥰🥰 dün doktorumuza kontorle gittik ama bacaklarını kapattığı için bebe cinsiyetini öğrenemedik artıl detaylıda öğreniriz inşallah 🥰😍
Cansuada24 Rukiyemrv hosgeldin ozman tatlı anniş🌸 ah bu bebişler yokmu bizi heycanlandırıyolar saglıcakla gelsinlerde artık önemi yok kız erkek 🙂
SekerAnne Eylul2797_ gün olarak daha sağlıklı evet ama hafta olarak yaklaşık 30 gün 1 ay demek ya ona göre hesaplayabilirsiniz 60 gün 2 ay 120 gün 4 ay o da yaklaşık 17 hafta oluyor
ftmnr_drgt Cansuada24 18+5 iz dun kontrolümüz vardı minik kızımızın gelişimi çok iyi, önden gidiyor 19+3 şekilde 🧿❤
ftmnr_drgt Cansuada24 çok teşekkür ederiz amin inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim miniklerimize sizlere de maşallah 🌸🌸