Aycaaa571 Nurayselvii 29+3 üm yürürken zorlanıyorum kasıklarıma vuruyor bacaklarda bitmeyen kramplar var penguen gibi geziyorum 😄 zaten baş ağrısı hat safhada bir doğursaydım
minikane21 Gokce91 şimdiki ne acaba şancı değil çünkü sanci da ağrı belden falan vurur diye biliyorum bu karnımı geriyo bebeği topluyo bi araya
Gokce91 minikane21 broxton hicks kasılması deniyor ona, yani Doğuma hazırlık yapıyor rahim, ondan öyle sertleşiyor. Eskiden ben elleyince anlardım kasıldığonı şimdi direkt hissediyorum, kalp atış hızım bile değişiyor kasılınca, 37.haftadayım şimdi sıklaştı
annesi_ minikane21 Benimde 9unda randevum inşallah erken gelmezler vaktinde gelirler benimde ağrım yok olsa zaten doktora giderim durmam ama gün içinde bikaç kere kasılma mı baskı mı anlamıyorum bi sertlik bi gerginlik oluyo zor yürüyorum artık neyin nesiyse randevum bir an önce gelsede gitsem doktora
minikane21 Doğum şekli ne olcak acaba benim bücür baş aşağı donmuş doktor normal olur dedi en son insallah erken gelmek icin vaziyet almamistir🤲
annesi_ minikane21 Ayaklarımı acaba ya banada öyle yukardan vuruyo canım yanıyo kaburgama ramak kaldı galiba 😂 ayvayı yedik
annesi_ minikane21 Sezeryan olucak benim doktorum en başından söyledi bana bende öyle istiyodum zaten😃
Sblut23 minikane21 ya bende 26 haftalık hamileyim kasıklarımda resmen özel bölgemin azıcık üstünde hissediyorum hareketlerini . Sıkıntılı bir durum mu sizce
Sevinc-Berke Nurayselvii Aynı şekildeyim canım 28+1 günlük olduk ama ne egilebiliyorum ne doğru yürüyebiliyorum nede yatakta sağa sola dönüp kalkabiliyorum 2nci gebeliğim ama ilkine göre bu çok ağrılı geçiyor 😔
minikane21 annesi_ benim normal dedi ama bakalım kilosuna da bağlı çatı da var tabi. zorunlu sezeryan durumu baska tabi.
Sblut23 Nurayselvii ben 25 haftadan beri geceleri zor yatıyorum. Sağ sol yatınca çok karnım ağırıyor nasıl olacak bilmiyorum
Gmz35y Sblut23 sol tarafa yatmaya özen gösterin rahatlatır sizi ama sağ ve sırt üstü doktorlar önermiyor zaten
minikane21 Sblut23 yok ayaciklari aşağıda ondan öyle hissediyosun o haftada benimde oyle idi şimdi doğum pozisyonunu aldi
Sblut23 minikane21 ama güçlü tekme hissetmedim hiç genelde baloncuk patlıyor gibi oluyor. Salı günü kontrolüm var ama hep korku var içimde 😔 kaç haftada aldı doğum pozisyonu
annesi_ minikane21 sağlıklı olsunlar da sezeryan normal farketmiyo sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
minikane21 Sblut23 26 hafta 3 günlük iken aldı benimki şimdi 28 olcaz yarın değişmez daha benim. korkma bence oyle olmasida güzel en azindan baskı az oluyo hareketler net hissediliyo bende öyle oldu yani. Eger şimdiye dek sorun görmediyse doktor içini rahat tut ben erken dkhim riski yaşıyorum o yuzden cok takıyorum