Havili Nurayselvii aminnn inşallah canım hepimize nasip etsin sağ Salim bebişlerimize kavuşmayı Rabbim😍😍
Elbruzebru Nurayselvii bende duam tam 27 haftayım ama duam sindirim sorunum yok her gün sabahtan kalkıp yürüyüş yapıyorum canım ve omega Demir kan ilaçlara Dr. önerisi ile hala devam ediyorum
Nurayselvii Elbruzebru sindirim bendede her zaman olmuyor canım geç ve ağır şeyler yediğim zaman oluyor
annesi_ Nurayselvii Ahh ahh hemde nasıl canım ya şuan hep yanımda olsun istiyorum bazen ağlıyorum annem aklıma geliyo çok zor ya
minikane21 kizlar sizde de bebekte toplanma karında gerginlik oluyo mu benimde 27 hafta 5 günlük. 2 gundur bu şikayetim var bebek çok hareketlu ama bazen sertlesiyo karnim gergin oluyo
Gokce91 minikane21 hele sonlarda sürekli oluyor, hem de ağrılı. Yalancı sancı onun adı, rahim kasılıyor gevşiyor
annesi_ minikane21 benimde öyle canım 29 haftalığım gergin ve sertlik oluyo karnımda çok fena evin içinde yürümeye çalışıyorum 1 hafta sonra randevum var doktoruma sorucam bakalım ne dicek normaldir inşallah
Gmz35y minikane21 benim de öyle doktor günde 5-6 kez olabilir normal dedi .. ama o serleşince toplanınca bi yere canım çıkıyor resmen ☺️2 gün öndesiniz ☺️
minikane21 Gokce91 şimdiki ne acaba şancı değil çünkü sanci da ağrı belden falan vurur diye biliyorum bu karnımı geriyo bebeği topluyo bi araya
minikane21 annesi_ benimde 11 inde randveum bekliyorum valla ılık dus aliyorum geciyo. ağrım olsa beklemem giderimde ağrı falan yok gerginlik ve sertlik oluyo .. insallah erken gelmezler
annesi_ Deletedmom27272 Evet Canım benimde öyle bazen diyorum daha ne kadar şişecek bu göbeğim korkuyorum da patlıcak gibi oluyo artık zorlanmaya başladığımı hissediyorum biraz ayakta kalsam sırtım ağrıyo hemen
Gamzeparlak1 Nurayselvii 30+1den selamlar. Artık yatakta dönmek de zorlaştı, ben biraz fazla kilo aldığın için diye düşünüyorum çabuk yorulmalar da başladı. Bı şekilde bitecek bu günler,bebislerimiz sağlıklı olsunlar da.
annesi_ minikane21 Benimde 9unda randevum inşallah erken gelmezler vaktinde gelirler benimde ağrım yok olsa zaten doktora giderim durmam ama gün içinde bikaç kere kasılma mı baskı mı anlamıyorum bi sertlik bi gerginlik oluyo zor yürüyorum artık neyin nesiyse randevum bir an önce gelsede gitsem doktora