MucizemE Hanımlar merhaba 5+6 ncı haftamdayım troid ilacı kullanıyorum doktorum ilaç bebeğe geçmiyor troidin düşük olduğu için kullanman lazım dedi benim gibi hamile olup hala troid için ilaç kullanan hamişler var mı?
Akgumus19 MucizemE canım benimde hamilelikte o haftalarda sınırda çıktı haftada 4 gün 50 3 gün 25 mg alıyorum son haftalardayım 38 + 1 im şuan kullan sakın aksatma
fffatma MucizemE bende triot hastasiyim 6 .haftada yükseldi kullanmama rağmen dozunu artırdık çok onemli her hamile sürekli kntrl ettirmeli bence
Dbkinci MucizemE bende kullanıyorum aksi halde bebeğe gelebiliyor.doğumdan sonra bırakıcam inş ilacı.
Asu33 Geçmiş olsun öncelikle ben 4 senedir sürekli ilâç kullanıyorum hamile olunca hiç aksatmadım daha dikkatli oldum hergün aynı saatte almaya özen gösterdim
Gulsen55 Bende yillardir kullaniyorum. Hamilelikte bebegin gelisimi icin cok onemlidir troid. Dusuk ise (benim gibi) kesinlikle icin ihmal etmeyin
MucizemE Gulsen55 yok canım dediğin gibi hiç ihmal etmeden içiyorum sen kaçıncı haftasın ve doğana kadar kullanacakmısın
MucizemE Akgumus19 teşekkür ederim son zamana kadar bende kullancam sanırım günde sabahları 1ntablet birde yarım olarak alıyorum bende
sedefsedef Akgumus19 hamile olduğunuzu öğrenince mi size troid testi yaptılar yoksa öncesinde mi bilip ilaç kullanıyorsunuz doktor bnden hiç tahlil istemedi de
Esrkn Akgumus19 gebelikre tsh degeri kac 2.85 yuksekmi ilac vermedi doktor ama aklkma takildi sizin kacti
Asu33 MucizemE Sürekli kullandıktan sonra Allah'ın izniyle bir şey olmaz Rabbim sağlık sıhhat versin bizlere ve bebişlerimize
Akgumus19 MucizemE aynen canım doğuma kadar alıcaksın dedi bana doktorum Allah korusun eksiklik benekte zeka geriliğine sebeb olurmuş şuan hormanlar yüksek olduğu için doğumdan sonra devama gerek kalmayabilir dendi tahliller yapılıp bakılcak
Zeytininpeyniri Bende kullanıyorum 3 aydır ve 9 ay da kullancam 100 ml kullanıyorum ...iyiki var bu haplar yoksa allah göstermesin bebek de zeka geriliği düşük gbi olumsuz etkiler oluyormuş aksatmadan kullan derim
MucizemE fffatma bende haftaya gidip baktırcam tekrar merak ettim baya hamile kalmadan önce zaten kullanıyordum doktorum kullan dedi devam ediyorum hala ama endokronoloji bölümü baksa daha da iyi olacak sanırım
scl Kızlar bende kullanıyorum 50 mg ama tiksinşmden artık midem almıyo normale düştü tsh ama midemi bulandıryo sabahları aç karna afferseniz artık sarı sarı çıkarıyorum içinde 😷 sizde oluyo mu böyle
MucizemE scl şuan Allah’a şükür öyle bir sıkıntım yok inşallah da olmaz🙏🏼 Senin ki de umarım geçer biran önce ama ihmal etme sıkıntı yaşama