Ece003 Babyoxxo 17. Haftadayım Şubat sonu Mart başı 😄oğlum olucak inşallah 12. Haftada öğrendim cinsiyeti ebebekten az biraz birşeyler aldık daha çok eksiğimiz var 🙄
Busrabaksii Ece003 Bizde 17+4 Şubat sonu beklicez en geç tarih 8 mart dedi doktorumuz 😊 bir kaç parça kıyafet aldım. Beşik kuzenim verdi onunda küçük kızı var ve harika derecede kıyafet marka seçmelerinde kaynaklı olarak bu durum bize yarıyor 😂 7 kilo verip 1ini geri aldım ama bu hafta iştahım çok açık bakalım doğuma kadar ne ile karşılaşıcaz 😍
Ece003 Kubra0603 kız o iyi ben 8 kilo almışım 17. Haftadayım oturup ağlayasın var 🥲🥲🥲gece çok yiyorum
Busra2013 Babyoxxo 17+4 haftadayım 49 ıle basladım suan 56 kılodayım benegın hareketlerı hala yok bszen bısıler oluo bebekmı bılmıyorum ve cınısyet 12 haftada erkek dedı bır kac tulum ceket aldım 16 da %60 kız dedı durdum bısı almıom 20. Haftayı beklıyorum😂💃🏼🤰🫑🫑🫑🫑
Babyoxxo Busra2013 bekle canım bende de 3 kere değişti Çünkü🤣🤣 hala da korku var içimde inşallah aksilik olmaz
Gezenanne Merhaba bizimde cinsiyetimiz kız iki kızım oluyor 🥰ikinci hamileliğim ve ilki gibi çok kilo almadan ilerliyorum 5. Ayımı doldurdum 21+3 günlüğüz ilk zamanlardan bu yana iki kilo almıştım bir kilosunu vermiştim en son tartıldığımda 6.aydan sonra 2 şer kilo alarak doğuma gitmiştim ilk kızımda toplam 7 kilo alarak 4.100 gr doğurdum.Önümüzdeki hafta detaylı ultrasona gireceğim. Doğum tarihimiz 9-12 Şubat.. İlk kızımdan pek bişey kalmadı bize 11 yıldan sonra ikinci olunca 😁 herşeyimiz yenilenecek haliyle.. Herkes sağ salim doğumunu yapsın inş..
Babyoxxo Gezenanne ay inşallah bend çok korkuyorum doğumdan sezaryenden de ayrı korkuyorum tabi herkes güzelce atlatsın inşallah 🙏
Seymaayyy 23+4 olduk ocağın 18 falan tahmini doğum tarihim ilk hamileliğim doğumdan çok korkuyorum 😦 kızım olucak insallah neredeyse birçok birşeyini aldım bebek arabası ve beşik kaldı bebek arabasını çok öneriyle ebebekten alacağım gecen hafta gittim kalmamıştı git gide fiyatlara uçuyor 😒🐣
Babyoxxo Seymaayyy bugün bende baktım e bebeğe ama çok kullanışlı modeller yoktu başka mağazalara da bakmakta fayda var sanırım
Eminemuhammed Babyoxxo 20.haftadayım ilk gebeliğim değişik duygular hissediyorum hayal gibi geliyor hala doğduğunda inanacağım ben sanırım 🥲 ilk doktor kız dedi kıyafet aldık 3-5 parça tekrar gittik erkek dedi şuan erkek olacak inşallah 5 parça kıyafet bide zıbın aldım başka bişeyim yok daha alıcaz inşalalh
Babyoxxo Eminemuhammed ben de de aynısı oldu ilk başta kız sonra erkek en son yine kız oldu bugün bir çok eşyasını aldık sayılır sonradan yine erkek derse şansına küssün 🤪
Seymaayyy Babyoxxo travel sistemin v 2 yorumları baya güzel bi üstü de güzel bir çok yerde tükenmiş zaten fiyat farkı koymuşlar hemen 🤷♀️
_ipekkkkk Babyoxxo 22+0 💙Erkek 👣 Alışveriş tek tük aldık birkaç bişey 5 kilo almış 48 ile hamile kaldım
Yama _ipekkkkk merhaba cnm Bnde 22 +2oldum 43 kilo ile gebe kaldim suan 52 kiloyum bebebgimin boyu 25 cm kilosu 463 gr di sizin bebeginz kilosu ve boyu nasil
BabyLoveeee Babyoxxo 19+2 den 👋 cinsiyet konusuna girmeyelim çünkü hala göstermedi ayrıntılıda inşallah,hamileliğin başında -3 kilo verdim hala da öyle duruyorum,tahmini doğum 24 şubat,tabi doğum korkuları şimdiden sardı🤣
Merveyildiz_ Babyoxxo cinsiyetimiz kız olucak🌸 alışveriş ufak tefek yaptık battaniyesini zıbınlarını tulumlarını aldık ama daha eksik cookk. Bu arada ilk hamileliğim :)
Nihal17 @Haticee11 aynıyız :) Allahın izniyle benimde 4 yaşında oğlum var şimdi de kızımı bekliyoruz ♡ hiç alışveriş yapmadım 😅🤦♀️
Haticee11 Nihal17 Yaa Rabbım hayırla kavuştursun inşallah yavrularimiza ❤bakalım kim önce doğuracak 😅😅
Kvsvs Babyoxxo stokke xplory v5 aldım dolap uygulamasından ikinci el 4 bin lira, dediğim gibi bütçesini önceden ayarlayıp biriktirmiştim birde sıfırlara baktım Allah var yukarıda o ne biçim fiyatlar öyle 😱