Aranızda huzursuz bacak sendromu olan varmı? Varsa doktor nasıl teşhis ediyor nöroloğa gittiğinizde ilk ne yaptı yazarsanız çok sevinirim

caglanurr bende varmı bilmiyorum ama arada bacaklarımın kaslarını sıkasım geliyor yani anlatabildim mi bilmiyorum ama ayaklarmda karıncalanma oluyor sanki hareket ettirme hissi geliyor böylemi oluyor ?

caglanurr hamileliğim boyunca bacaklarimi dövdüm yumrukladim resmen gece uyumak için her uzandigimda çok kötü oluyordu, bir teşhis konulmadi benimkine ama doktorum huzursuz bacak sendromu dur dedi bi tahlil felan yapılmadı günde 2 adet magnezyum yazdı, kan ilaçlarımın ölçüsünü yükseltti ve pahalı vitaminler kullandım bide ayaklarımı sıcak tuttum, sıcak su ve sabunla ovaladim şu son haftalarımda çok şükür biraz rahat ettim canım

caglanurr hmm anladım canım sizinki kronik benimki sadece hamilelikte ortaya çıkıyor, çok geçmiş olsun

caglanurr hamilelikte benimde vardı dogumdan sonra geçti.Ben bacaklarımı ayaklarımı soğuk suyla yıkıyordum her aklıma geldikce.Birde ben yaz hamilesiydim istanbul aşırı sıcaktı kapalı olduğum halde evin içinde şort giyiyordum sık sık duş alıyordum böyle geçiriyordum ben bir nebze üstelik benim çok ödemim vardı o daha fena yapıyordu.

@caglanurr Allahım düşmanıma bile vermesin beter bişey hamileliklerimde tavan yapıyor günde sadece bir saat uyuyabikiyorum dr bununlanilgili şu An hiçbişey kullanamayacagimi söyledi zaten, gebelik onçeşidi bu kadar yoğun değildi, malum stresle es değer olduğu için, rutinde paksera diye bi ilaç vermişti nöroloji ama onu da kullanmamistim bu kadar fazla değildi gebelik oncesinde

caglanurr bizde ailecek var genelde geceleri oluyo ayaklarımı hareket ettirme isteği kasılma gibi çok değişik bişey ben lavanta kolonyası sürüyodum yada esansı rahatlatıyor