Milkshakee @Azizinannesi2 napıyorsun heyecan varmı son 2 zaman hiç geçmiyor sanki 9 ay geçti 2 gün geçmedi 😂
Azizinannesi2 Milkshakee kahve içiyorum canım aynen zaman sanki yavaslatilmis gibi hiç gecmiyor heycan hat safhada 😂😂
Azizinannesi2 Milkshakee Korku değilde heyecan stres var kirkuda doğumdan sonra var nasıl olacak diye 🙈😂😂
Azizinannesi2 YigitAlpsMom Biraz öyle ne yapalım postları altını işgal etmektense böyle daha mantıklı geliyor 😂😂
Azizinannesi2 Milkshakee Annem yok da kayınvalidem olur eşimin kuzenin hanımı olacak işte senin yanında biri duracak mi
Milkshakee Azizinannesi2 Evet Annem ve kız kardeşim kalcak bi süre yanımda ben çok nazlıyım 1 ay kalkamam ayağa 😂😂😂
Milkshakee Azizinannesi2 Allahım son 1 şaka gibi ya bugünde bitti yarından sonra bebelerimizle hasret gidericez inşallah🙏🏻
Azizinannesi2 Milkshakee İnşallah biter mi diye gezerken bitti Allah sağlık sıhhat versin inşallah dur bakalım biz ne yapicaz merakla bekliyorum 😂
Milkshakee Azizinannesi2 ben öyle saatlerce izlerim heryerini incelerim herhalde deli gibi😂😂 birde gece uykusuzluğu var bunun. Tabi en korktuğum şeyde sütümün geç gelmesi
Azizinannesi2 Milkshakee eğer kolik olmazsa seni gece öyle rahatsız etmez 😂 valla ilkinde sütüm 3 4 gün gelmemişti mama vermiştim aynı zamanda sütüm gelsin diye emzirdim bunda da her ihtimale karşı mama aldım dolapa koydum sarılık olmasın tek diye 😂😂
Azizinannesi2 Milkshakee Aptamil aldım küçük paket eğer onu begenmezse değiştiririm diye düşündüm abisinede Aptamil almıştık 😂
Azizinannesi2 Milkshakee Yok ya gaz konusu bebekten bebeğe değişen bişey açıkçası oğlum 1.5yasina kadar hep kullandım bişey olmamıştı çünkü bir tanıdığım sadece anne sütü ile besliyor çocuk çok gazlı annesinde o kadar dikkat ediyor ama çocuk çok gazlı
Milkshakee Azizinannesi2 hadi ya en iyisi ben pazartesi doktora sorayım bi. Kız bizi 1 günden fazla tutmazlar dimi hastanede fazla kalmak istemiyorum
Aysemin54 Milkshakee aslında ne kadar kalsan o kadar iyi gene agrılarını hafifletiyolar agrı kesiciyle ☺️
Azizinannesi2 Milkshakee Yok canım hayatı tehliken bişey olmadığı sürece 1gece kalıyorsun fazla kalmıyorsun