alparslanannesii1661 kubrapaltc suan ankaradayiz esimle burda işimiz ama findik oldugu icin her ay agustosta 1 ay gider kalırız ikimizede cok iyi gelir siz nerdesiniz
alparslanannesii1661 kubrapaltc istanbul cok cok kalablik ya gezmeye geldimde yasanilacak gibi degil dedim kendi kendkme😂
kubrapaltc alparslanannesii1661 o kadar haklısın ki bir şans doğsada memleketime dönüp huzur içinde yaşamak istiyorum 😅Ama kendime inanıyorum eşimi bir gün ikna edeceğim 💪🏻😂
Zehraspl alparslanannesii1661 canim ben 14+2 deyim bende yaptirdim asi biontekti agirini vurdurdum yani benimkide ilk vasta 1 2 saat hareket etmedi ama simdi yavas yavas hareket ediyo
alparslanannesii1661 kubrapaltc ankara bile daha sakin geliyor bana eminonune geldik inanilmaz bunaldim elim ayagim titredi panik atak var bende kalabaliktan hoşlanmıyorum cok zorlanmistim😂 insallah donersiniz insallah
kubrapaltc alparslanannesii1661 siz tam yerine gitmişsiniz turistlik yerler çok daha kalabalık ben istanbuldayım Eminönü’ne senede bir kere zar zor gidiyorum 😂Pendik diye bir yerde oturuyorum buralar bile eminönünden sakin ama bana gene de kalabalık geliyor 😀
kubrapaltc alparslanannesii1661 ayy hamile duası kabul oluyor diyorlar canım sen bol bol dua et bana da yuvama döneyim 😂
kubrapaltc alparslanannesii1661 benim duam bana işlemiyor görünüyor yoksa şimdiye çooktaaaaaaaaaaaan gitmiştim Trabzon’a 😂
alparslanannesii1661 kubrapaltc kiz ınsallah hayirlisi ne ise o olsun hakkında sende bana dua et evimizi alalim🙈🙈
kubrapaltc alparslanannesii1661 ederim kuzum tabi Rabbim sizede hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda kalbinizden geçenlere kavuşun 😊Hemşerimsin kız iki katı duan benden merak etme sen 😂
alparslanannesii1661 kubrapaltc ayyy ankarada bi kapin var bak unutma her zaman beklerim seni Allah razi olsun çok teşekkür ederim 😍😘
kubrapaltc alparslanannesii1661 senin içinde inşallah Trabzon’da bir kapın var diyeceğim günler gelir 😂😂Ama şimdilik İstanbul’la idare ediver canım bende hep beklerim seni 🥰