alparslanannesii1661 kubrapaltc bende bazen karnmda olmasina ragmen cok sinirleniyorum bu kadar endiseyle yasamak cok zor analik delilik işte 🤷♀️🤷♀️
Pirayeada alparslanannesii1661 bhonthec için burada öyle yazmışlardı benimde pek bilgim yok ama eşim aşı vurulduğunda coraspirin verdik
alparslanannesii1661 Pirayeada aaa yakin zamanda doktora gidecem sorayim o zaman bende teşekkür ederim
BirPatiSever alparslanannesii1661 çok sevindim iyi olduğuna, sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi🙏 Ben de biontech vurdurmuştum. Ve 1 buçuk gün falan hissedememiştim, çok korkmuştum. İlerde bu durumu yaşayan olursa diye yazayım dedim 😌
Tugbaaygt alparslanannesii1661 bende yaşadım aynısı ilk gün neredeyse hiç yoktu ikinci gün yavaş ti icin rahat etmesi için git
kubrapaltc alparslanannesii1661 1661 görünce kullanıcı adınızda Bursa-Trabzon’a yorumladım ☺️Ben de trabzonluyumda genelde aldığım kullanıcı isimlerine hep ellerim plakayı 😃
Hasrt02 alparslanannesii1661 tatlı birşeyler yiyin .elinjzi karnınıza koyun bebeğinizle konjsun hareket eder cmm.baktiniz hareket etmiyor ikinci günden sonda doktora gidin
alparslanannesii1661 kubrapaltc hahahahhaa ankara trabzon ama 06 koymak istemedim eski ismimden tanindim burds devam etsin istemedim trabzon neresi😂😊😊
kubrapaltc alparslanannesii1661 bir tarafım Ortahisar Karşıyaka diğer tarafım Maçka ☺️Ankara’yı da biliyorum ama üniversitede Ankaralı çok arkadaşım vardı ayda bir gidip geliyorduk Ankara’ya ☺️
kubrapaltc alparslanannesii1661 üniversitede trabzondaydım Yomra yolumun üstüydü hep fakülteye giderken 😀Ne güzel tanış çıktık 🥰
alparslanannesii1661 kubrapaltc aaaa biliyorum orayi avrupa üniversitesi tam hatırlayamadım kusura bakmayın ama bizde otorganda inip yomraya gelince o üniversite önünden yaylaya çıkıyoruz 😍 tanış çıkmamiza cok sevindim♥️