ayse12211 Minikpandam1 gidelim diyorum eşim korkuyor. Gitmeyelim hareket eder acele etme diyor. 😔 çok aşırı korkuyoruz
Minikpandam1 ayse12211 korkmasın evde olup kendinizi bitirmenizdense bir gidip görünün allaha bırakın kuzum ben hala korkuyorum anlıyorum sizi. Ama bu haftalarda hissetmemeniz normal. Hreketli bir bebekse normalde 2 gündür hareket etmiyosa bir gidin bakın🤲🏻 Umarım bie şey yoktue duam sizinle🤲🏻
ayse12211 Minikpandam1 tam net olarak ne zaman hissediliyor. Ya da siz ne zaman hissettiniz ilk tekmesini
gbyalcin Narmin99 ilk kez 16 haftada hissettim iki gün peş peşe. Sonra 18e kadar hiç hissetmedim. Şimdi de her geçen gün kuvvetleniyo 21 haftadan beri de dışarıdan da görünüyo 😍
Minikpandam1 ayse12211 19 haftamda tık diye hissettim sadece sonra 24′te falan hissetmeye başladım kuzum
211212g İlk hamileliğimde 20 haftadan sonra hissetmiştim şimdi 16+6 haftalık 3 gündür hissetmeye başladım çok şükür inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi🤲🏻
Lelommm Narmin99 inşallah sende doya doya hissedersin en güzeli son aylarda elini ayağını kafasını poposunu dizini her parçasını ayrı hissediyorsun rabbim herkese nasip etsin yani tarif edilmicek duygu