hsqldnbebeqm Narmin99 20de netti. Öncesinde balık var içimde sanki kayıyor gibiydi 😄sonra tekme hissettim içimde hep kelebekler uçuşuyor gibi oluyordu. İlerleyen haftalarda daha da yoğun hissediliyor elinizi koyduğunuz yere geliyor neresi olduğunu az çok tahmin ediyırsunuz. Karnınıza dayanıyor ittiriyor falan
ayse12211 İlk 20 21 haftalarda hissetmiştim. Şu an 23 haftalık hamileyim ama üç gündür hiçbir hareket yok 😕
ayse12211 Narmin99 kış uykusuna mı yattı :) anlamadım ki eşimde uyuyor diyor ama üç gündür hiç mi kalkmaz 😂
Bebegim000 18 haftada hissettim canım, 21. Hafta şuan dışarıdan karnım açıkken bile gözüküyor hatta videoya çektim eşimde görüyor artık ☺️ Çok çok güzel bir duygu tarifi yokkk dilerim hepiniz yaşarsınız bu duyguyu
Sevbebek 14+6 00:00 dan sonra 15 olcz ama bir haftadır oynamak değilde tatlı şey yediğimde kayıyor 🐣😇
Lelommm Narmin99 inşallah sende doya doya hissedersin en güzeli son aylarda elini ayağını kafasını poposunu dizini her parçasını ayrı hissediyorsun rabbim herkese nasip etsin yani tarif edilmicek duygu
ayse12211 Minikpandam1 gidelim diyorum eşim korkuyor. Gitmeyelim hareket eder acele etme diyor. 😔 çok aşırı korkuyoruz