Glstn03 Beyza58 36+0 ız canım bugün kontrol vardı daha dönmemiş çift rahimli kişilerde genelde birde böyle oluyormuş dönemiyor bebek sürekli ölçtür rahim ağzını bende ölçtürüyordum ilk zamanlar
Beyza58 Glstn03 Allah kolaylık versin ya sen maşallah doğurabilirsin artık.Bende her hafta kontrole gidiyorum ama doktoe her an doğabilir dedi korkuyorum en azından bi 34 olsaydım diyorum
Hilald45 Ayse6058 aynıyız bizde 36+2 yiz. Bugün gün boyu ara ara hareket etti o da çok hafif hareketler. Ve karnım taş gibi oluyor akşamları. Artık sona yaklaştıkça heyecan korku basıyor ayaklarıma kadar terliyorum.
Glstn03 Beyza58 siz kaçıncı haftadasınız canım içini ferah tut rabbim zamanında kucaklarımıza almamızı nasip Eder inşallah 🤲🏻🤲🏻
Glstn03 Beyza58 hiç korkma öyle düşünme Allah’ın izniyle zamanını bekler bende 30. Haftamda doğuruyorum sandım ama bak çok şükür bu haftalara geldik rabbim sana. Da nasip eder inşallah bu haftaları görmeyi içini ferah tut 🤲🏻😘
Momy11 Suicmeyiunutma covid oldum karantinam bitince salı günü gideceğim inşallah uzun zaman oldu 😇 ben sezaryan istiyorum o yüzden gün verir büyük ihtimal
Zeynepssss Suicmeyiunutma bunu bide doğum sancısı çekerken yapıyorlar düşün 30 dakika o sancıyla yatakta aynı pozisyonda 🥺 ben yaşamadım henüz ablamın doğumunda gördüm
Angela Suicmeyiunutma agri,sizi, grip ooo hersey toplanmış gelmiş. Nasılım ben bile bilmiyorum ,cok az kaldı hayırlısıyla. Sağlıkla kavuşalım hepimiz insallah 🙏
Kelebekkannesi Suicmeyiunutma 35+4 🙏🏻 Heyecan , kaygı , stres … Az kaldı yaaa . 😂 eksikler tam deil , çanta ve beşik hazır ufak tefek şeyler kaldı eksık olarak . Uzanırken sağa sola dönmek zor oluyor , kalkmak zor oluyor . Nefes darlığı cekıyorum
Suicmeyiunutma Kelebekkannesi Bende yemek yerken çok hızlı doyuyorum. Mideme çok baskı yaptı reflüden dolayı sanırım artık azıcık aşağı inse diye bekliyorum 😄
MCYI89951314 Suicmeyiunutma Cnm bnde yarin 35+0 olcam kasık ağrısı halsizlik rahimde baski ve ağrı cok yürüyemiyom haftaya kontrolum var gitcem bakalim doktor ne diyo rahimde bu kadar baski olmasi normalmi ve bn sezaryen olcam zaten normal değil
Suicmeyiunutma MCYI89951314 Sanırım bebeğiniz kanala yerleşiyor ama bende henüz bahsettiğiniz şikayetler yok. Sadece hareketlerini kasıklarımda hissediyorum. Hıçkırıklarını onun dışında diğer hareketlerini aşağılarda hissediyorum. Bi gidin nst yapsınlar bakalım