zeynepin_annesiiii Telefonunuzu yanınıza almanıza izin verdiler mi . Bana izin vermediler . Dogurana kadar kimsenin haberi olmadı 🤦🏻♀️ eşime bile hemşireler haber verdi
Dilose zeynepin_annesiiii bende özelde doğum yaptım eşim de doğum hanenin kapısının önünde oturuyordu telefonum yanımdaydı arıyordum her dk zaten sesim de normal olarak ona gidiyordu bişe demediler senin devlette mi doğum yaptın
Kuzucccum zeynepin_annesiiii hastaneye girdiğim gb kımlık ve tlfnumı alıp eşime verdiler . Doğum yaptığımıda onlar haber ettıler dışarda beni bekleyenlere
Sblatc zeynepin_annesiiii devlette böyle sanırım. Kendi telefonunu içeri sokmaya izin vermiyolar nedense. Sancı odasında da yanında kimse olmuyo. Çok saçma ya
Cemreekny Bizde de yasak ama böyle durumlarda aileye haber vermeye izin veriliyor öyle saçma şey mi olur
zeynepin_annesiiii Dilose evet canım devletti özel hep sezeryana teşvik etti bende devlet tercih ettim
Beyza00_ Sanırım devlet hastanesi böyle ya çoğunda öyle gördüm ben ama yanımıza verseler daha iyi olur eşimizle konuşup moral oluruz birbirimize
ilyesta Eşim doğuma girmek istemedi, bebisi çıkardıktan sonra ebem görüntülü aramış göstermiş beni de bebeğide
Kuzucccum zeynepin_annesiiii heehh biz ıcerde kendı ağrımızdayız zaten kalsalar ney dimiii😂😂 asagıda bekliyordu kv benı
Bebegim000 zeynepin_annesiiii canım bende bu konuyu merak ediyorum haklısın özel hep sezaryene teşvik ediyor ama devlet son çaremi alıyor sezaryene nasıl oluyor devlette kesin normal doğum yapabiliyormuyuz
Dilose zeynepin_annesiiii neden acaba Sezaryan dediler ki sorun mu vardı bende bu doğumumu devlette yapmayı düşünüyorum
zeynepin_annesiiii Kuzucccum yaa kalsalar belki en azından bekleyenim var derdim . Bebek doğduktan sonra haber verdiler
Alka zeynepin_annesiiii ne. 😂 😂 Doğumhanede mi yoksa normal odanda mı. Niye alıyorlar ki. Telefonda fazla.virüs var derler. Ondan belkide.
EsengulC Bebegim000 doğum şekli en son dakika belli.oluyor Allah korusun bebeğin suyu az olur başı ters olur kordon dolanması olur o an acil sezaryena alınabiliriz özel tabi bi tık daha hızlı karar alıyor bu konuda ama doktprunuza güvenin o an risk almaya diretmek illa ki normal doğum istemek uygun değil bilemeyiz bebeğin sağlığı ve kendi sağlığımız söz konusu