gldn065807 Gulerdemr01 banada kıza benziyo ama cok küçük dedi yinede benimki şuan tahmin dedi bakalım iki hafta sonra gidicem ne diycek merakla bekliyorum
Ayse254 Ummetali2704 ne tip bi ağrı tek taraflı mı benim de migren tipi bi baş ağrım var her akşam geliyor gündüz yok 😅
Ummetali2704 Ayse254 basım ve burnumun kenarlarina yayiliyo agri hap falan fayda etmiyo sabah aksam tekrarli bisy
Ccgdm Aytflz en son 12.haftada ikili taramaya gittim sonra 16.haftada gel dedi daha öğrenemedim hiç sormadım da zaten 😃
Durununannesi46 gldn065807 kız tatliş senle kaderimiz aynı bu sene 😂 benimki de kız🌸 doğumlarımız da aynıydı sanırım 😀
gldn065807 Durununannesi46 valla canım mart sonu gibi olur galiba valla daha cinsiyet bile öğrenemedik şaka gibi oğlumda hemen öğrenmiştim ya çok merak ediyorum 😅
Yagmur3577 Gulerdemr01 hatunu haftadayız ben henüz hc bsey almadım daha kıyafet olarak nasıl almalıyız fikrin var mııı 🙏🏻 Benimde ilk tecrübesizim mesela yeni doğan tulum kışlık kaç tane 3 aylık kaç tane yazlık kışlık nı bunları hesaplayamadım bir türlü😞
lunam Ben 15+2 yim. Bel ağrısı değil de gece sağa sola dönerken kasıklarımda ağrı oluyor, rahmi tutan bağlar gerildiği için olabiliyormuş. Bi de bende iki gündür müthiş bir baş ağrısı var.
Kamusbuglem Gulerdemr01 benım 12 de erkeğe benziyor dedi ama net belli değildi kordon bacak arasındaydı
gzm6 Gulerdemr01 15 haftalığız bel ağrım oluyor benimde çok ayakta kalınca falan bazende sol kalçadan basene doğru kramp gibi ağrı oluyo dönerken