Zeynepmasal Ara ara bazi gunler adet sancisi gibi agri oluyor 29+1 im bu durumu yasayan var mi normal mi bugun yine oluyor acaba soguk alinca da olur mu ki kasilmam yok
Umudayolculuk36 Zeynepmasal benimde oluyor merak ediyorum kasılmam adet sancısı gibi alt karın kasıklarım enfeksiyondan şüpheleniyorum yarın öğreneceğiz :(
Anestezi07 Zeynepmasal bende aynı başlığı açıcaktm 29 haftaym 3 4 gündür adet sancısı gibi sancım var doktorumu daha aramadım ama ciddi bişeymidir
emrbalayse Zeynepmasal cnm gecmiş olsun öncelikle dinlenmen lazım sanırım. Bir de enfeksiyon olup olmadığına bakılıyor idrar yollarında. Nst ye de bağlayabilir. Ama muhakkak sor doktoruna. Normal olsa bile buna biz karar veremeyiz
Zeynepmasal Umudayolculuk36 kasilman ve agri oluyorsa doktor nts ye baglayabilir canim agri ve kasilma seviyesine bakmak icin ne kadarliksin bana da haber verir misin yarin
Umudayolculuk36 Zeynepmasal 28.hafta canım tamam inşallah haber veririm hiç bağlamadı beni hatta daha önce 26.haftada yapılınca şaşırdı
Zeynepmasal Umudayolculuk36 ben 23.haftada nst ye baglandim agrilarim ve kasilmalarim vardi haftasina gore kucukse kalp atim cihaza baglanmiyor
Umudayolculuk36 Zeynepmasal bilmiyorum canım şuan bile ağrım kasılmma var yalancı sancı mıdır erken midir bilmiyorum
Umudayolculuk36 Zeynepmasal mg düzenli kullanamıyorum canım d vitaminini demir şurubu decavit birde kasılma önleyicim var adalat crona
Zeynepmasal Ben de nidicard ve magnezyum kullaniyorum ve gun icinde 1tane muz ve 1 soda icmeye calisiyorum ve hep yatiyorum gibi birsey canim
minikane21 Zeynepmasal nidicart bana 2 tane icirdi doktor ağrım olduğu gun. daha içme dedi. acaba sizde yan etki yapiyomu bende tansiyonumu oynattı. Ama ağrım yok arada bebek toplanıyor hepsi o karnım geriliyor
Zeynepmasal Sssssyyyy hergun olmamakla beraber oluyor bende de 23.haftada kasilmalarim olmustu nst de agrim cikmisti 26.haftaya kadar progestan 26san sonra nidicarda basladim siz ne icin kullaniyorsunuz
Sssssyyyy Zeynepmasal ben adalat kullanıyorum muadili bir ilac sanırım. Nstde sancılarım çıktı bunun yanı sıra yataktan kalkmak yasak 😬
Zeynepmasal Sssssyyyy benim icinde oyle 23den beri yatiyorum lavoboya kalkiyorum sadece siz kac haftaliksiniz var mi acilmaniz falan
Zeynepmasal Sssssyyyy zaman zaman olabiliyor dun vardi mesela ama tabi nidicard icince biraz rahatlatiyor sizi nasil
Zeynepmasal Sssssyyyy siz benden daha ileridesiniz hadi insallah 4 5 hsfta daha rahat gecer minimum haraket diyeyim oturma odasina tv izlemeye gidiyorum cok skilinca orada da yatiyorum siz peki
Sssssyyyy Zeynepmasal sürekli içilecek bir ilaç gibi gelmedi bana kalp tansiyon ilacı . Bide ben çok fazla içiyorım 3 saatte bir susuzluktan konuşamıyorum
Sssssyyyy Zeynepmasal ben dışarı çıkmadım hiç ams odadan odaya biraz dolanıyorum . Rabbim ikimizde zamanında kucağımıza almayı nasip etsin. Bana o kadar bekler gibi gelmiyor ama