Fatma_4224 Kuzusununannesi oyle tabi ama para durumumuz kısıtlı olduğu için bütceye uygun bişey almak gerekiyor
mom8327 sedanursahin ben memnunum da sadece başlığı çok kötü turbo başlığını kullanıyorum sürekli öbürünün lastiği parçalanıyor sürekli
Fatma_4224 metehaninannesiii canım o eski fantomlaeı biliyorum annemin evindede vardı ablamda kullanıyo çekim gücü cok kötü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
metehaninannesiii Fatma_4224 allah allah dur bulabilirsem linkini atayik ikimix aynı seyden mi bahsediyoruz 😂😂
Fatma_4224 Alone bir kaç güne eşim götürecek canım baktıracak ben aslında büyük bir problem oldugunu zannetmiyorum inşallah da öyledir 🤦🏻♀️
Pelit7 Fatma_4224 Elektrik süpürgesi değil ama robot öneririm şuan süpürgelerle aynı fiyat hatta daha bile uygunları var bir de bebek olcak istediğinizde açın çalışsın süpürge devri geçti bence 🌸
Fatma_4224 Pelit7 bilmem ki canıö robot süpürge nasıl olur birde bizim kapı girişlerin de mermer felan var odadan odaya gitmesi de zor olur 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Fatma_4224 Smy1 ya bende cok memnunum aslında çekiş gücü olsun gorunmeyen tozları bile alıyor halı tertemiz oluyor ama neden Boyle oldu anlamadım baktıracagız inşallah yapılacak bişey dir
sedanursahin mom8327 benımkı kaç bilmiyorum ama kutuda sadece bir başlık vardi koltuk supurme baslıgı bile yoktu