O kadar belirti aradim ki… göğüslerim şiştiği ay olmadı, şişmediği ay olmadı, sivilcem çıktığında da çıkmadığında da olmadı. Yumurtlamadan sonra bi 10 gün kasık ağrısı çektim olmadı, çekmediğim ay da olmadı. 2 kere çatlatma iğnesi oldum olmadi, ovulasyonda yumurtlama çatlama gördüm olmadı.
Hiçbir belirti ve Hiçbir çaba yavrumu müjdelemedi. O yüzden kızlar belirti aramayın lütfen. İnsan yıkılıyor.
Bugün 13.gün testlerim negatif. Adet oldum olacağım zaten. Çok ağladım. Çok üzüldüm. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ay ıncir kürü de yapmıştım. Rahim filmi de çekilmiştim. Her pozisyonu da denedik, ayaklarımı da diktim. Sağlıklı Bende beslendim, spor yaptım. Bende de eşimde de bir sorun yok. Ama OLMADI. Sperm hızı yüzde 45 belki o arttırabilir. Ama hamile kalmaya engel değilmiş. Sayısı 48 milyon. Sizce hızı nasıl arttirabiliriz
Bu burada son postum. Son olarak bu kardeşinize neler söylemek istersiniz ? Ne tavsiye verirsiniz? O kadar ihtiyacım var ki :(
Bu arada 2 aylıkken bebeğimi kaybettim bir sene önce. Kurtaj oldum. Lütfen sebebini sormayın:((( Her konusu açıldığında gözüm yaşı dinmiyor:( kokusunu çekemeden dokunamadan sevemeden cinsiyetini bilemeden. Yeri dolsun istiyorum Rabb’im imtihan ediyor demek ki…
Belirtiler bu ay da sonuç vermedi.
Kızlar ve daha aklıma gelmeyen birçok isim♥️ Hakkınızı helal edin yüz yuze tanışmasak da dertleştik. Zaman ayirdiniz bana. Bu posttan sonra buraya veda edeceğim. Biraz kafamı dağıtmam lazım. Sizin güzel haberler almanızı canıgönülden diliyorum 🤲
@Jrhazar @Bfduam @Minik_mucizem2 @Powergirls @Tgcbbrdmr @Nihal_04 @Alparslaninannesii